Jump to content

Sıfır araç sorunlar

recep35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

ön siparişlerin kabulüne nezaman başlıyorsun  ;)

benim numune bi gelsin işe yaramayan kısımları kırparız fiyat değişir ortalama 20 günde geliyor malum çin versiyonları bize göre değil

Fiyat nedir takriben ve ürün sıkıntısı yaşanacak mı acaba??? :)

fiyatı daha sonra netleştirecez teminde sıkıntımız olmaz tek sıkıntı beklemek :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mangal yakmakla olacaksa belgrad ormanlarını yakanlar dahi çıkabilir bu ürün için, vaatte bulunurken çevreye saygılı vaatlerde bulunalım lütfen... :)

baba 15 gün bekletmesen detaylar için arkadaşları... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şaka yahu mangal :D  Führerimin anlattığına göre  sanırım bu sistem çok komplike bişey montajı tecrübeli kişiler yapmalı stabil çalışması için  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şaka yahu mangal :D   Führerimin anlattığına göre  sanırım bu sistem çok komplike bişey montajı tecrübeli kişiler yapmalı stabil çalışması için  :hi:

tecrübe diyince de Bülent abi akla gelio normal olarak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastik basınç sensörü de varmış sistemin içinde :) Lastik havalarınızı aracınızın dokunmatik dijital ekranından da görebilecekmişsiniz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

baba 15 gün bekletmesen detaylar için arkadaşları... 

aleti alıp denemeden söyleyeceğim herşey gereksiz detay ve boş laf olur montaja gelince plug n play tarzı bi alet
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aleti alıp denemeden söyleyeceğim herşey gereksiz detay ve boş laf olur montaja gelince plug n play tarzı bi alet

Bülent heyecanla bekliyoruz yani,şu süreyi kısaltsan olmazmı? ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracımla dün 1000 bakımı için yeni otomotive gittim. ön kaputu ayarladılar. arka cam sileceği düzeldi. içerden gelen seste tekerleklerdeki klipsler tam oturmadığı için geliyormuş sıktılar. sorun kalmadı. teşekkürler herkese

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim herkese. sık sık uğrama derken servis değil herhalde. siteye girme ise girmeye çalışıyorum ama iş nedeniyle pek vakit kalmıyo. akşamları ve hafta sonlarıda evde internet yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...