Jump to content

Mitsubishi L200

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu aralar bu bebeklere merak saldım çok fena.. bu yeni kasaları çok güzel bence.. bi sonraki aracım bu olursa şaşırmayın :)  tabi babam beni evlatlıktan reddetmezse :D bi kaç fotoğraf ekliim..

post-0-141695273908_thumb.jpg

post-0-141695273911_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdide bunların mı önünü kesion Helin :D

Hakikaten kral araçlar L200,Navara,Dmax, Ranger. Biz şantiyede Toyota Hilux kullanıoz onlar kadar ii deildir ama motoru çok sağlam.177 binde dizel ve hala motorda tık yok 160 a çok rahat çıkıo 102 hp olmasına rağmen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

evet bu L200 ler benimde çok hoşuma gidiyor, navara ya göre daha ucuz, Bülomunda dediği gibi ne ka ekmek, o ka köfte. :D

geçen toyota dan geldiler bizim tükana şöle indirim yaparız filo gibi böle olur şöle olur vs vs bi ton katalog bıraktılar baktım hilux a lakin  lüx donanımda klima artı 4 cam otomatik var başka bişi yok navara öle deilki parayı basınca alıon otomobil gibi konforu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu segmentte en iyi diye l200 gösteriliyordu, özellikle navara ile kıyaslamalarda l200 bir çok konuda üste çıkıyordu..

Navarayı bilmiyorum ama Skystar arazide L200 e fark atıo L200 ün 1 .vitese düştüğü yeri Nissan 2 de canavar gibi çıkıo :) Güç bakımından Nissan mükemmel ama konforda da L200.Çok sessiz ve sallantı yapmıyo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla navaranın dış görünümünü hiç beğenmiyorum.. iç donanım olarak navara tokatlıyor, kabul, ama bunun dış görünümü özellikle önden çok çok hoşuma gidiyor..

valla burak abicim, bmw alana kadar önce bi bunu kullanmak isterim :D pick up'ı da aradan çıkarayım istiyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla navaranın dış görünümünü hiç beğenmiyorum.. iç donanım olarak navara tokatlıyor, kabul, ama bunun dış görünümü özellikle önden çok çok hoşuma gidiyor..

valla burak abicim, bmw alana kadar önce bi bunu kullanmak isterim :D pick up'ı da aradan çıkarayım istiyorum :D

pick up tan sonra tıra da geçersin sen :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...