Jump to content

Mitsubishi L200

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

o kadar da dfeğil bülent abi ya :D bugün zamanım olsaydı bi test edecektim ama atım bekliyodu :D :D özlemiş beni :D

bugun bu taraflardaysan beklerim yemeğe :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugun bu taraflardaysan beklerim yemeğe :D

bugün tuzladaydım.. yarın ve yarından sonra o taraflardayım.. valla ben de bilmiyorum nereye gideceğimi..iş çıkışı olabilir ama.. ama sonra beni eve bırakırsınız valla :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

bugün l200 test sürüşü aracını kullandım.. 4x2 idi, abs'si de yoktu..2007 model..ilk makyajlılardanmış..

aman Allah'ım çok zevkliydi sürüşü.. ibre 200 gösteriyodu ama o kadar gitmiyo sanırım :) bi ara dizele pek alışık olmadığım için bi patinaj çektim, adamcağız bi korktu falan :D :D şey efendim aceleye gerek yok, showroom'da birileri var zaten falan dedi :D

2.5 dizeldi.. baya bi traktör gibi çalışıyor.. annem de bu ne yaaa traktöre mi bindik diye söylendi durdu.. pek beğenmedi kendisi maalesef :( ama ben bayıldım.. içi çok dandik hakaten.. ama kullanması çok zevkli.. yüksek araçlar bi ayrı güzel yahu :) bir de koltukların yerden yüksekliği çok az, aynı spor araba gibi..bi de bunla dağ bayır dolaşmak çok zevkli olur yaaaa..

yakıt tüketimi de azmış.. 5.7 şehirdışı, 6,7 karma..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helin hayırlı olsun diyelim şimdiden   ;D  :D

yok canım hayırlı olacak bişey :D keşke olsa Halil'cim :( ama annem de babam da kullanmaz maalesef.. inşallah ben alırım Allah kısmet ederse :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...