Jump to content

Lüks SUV Mazda CX-7 Martta Türkiye ‘de

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

birkac showroom sahibi dısında pek alan olmaz 2.3 motoru.. araba güzel tamam ama 2lt dizel lazım.. öyle olsa ekmek peynir hesabı satar..

aynen dediğin gibi irfan.. bayi sahiplerine mazda6 az geliyor.. bunu bayi sahipleri alır ancak.. dizel daha sonradan gelecekti sanırım.. hatta bu bile seneye bu zamanlarda gelecek diye biliyorum ben..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir ayın 27 nde gidecekmiş agam. Kendisi itina ile uğurlarız hayırlısıyla ;)

itina: budaklı meşe sopası

cx-7 ile prestij yükselteceğiz demiş ya, satılmayacak bir arabayla nasıl prestij yükseltecekler anlayamadım :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

cx-7 ile prestij yükselteceğiz demiş ya, satılmayacak bir arabayla nasıl prestij yükseltecekler anlayamadım :(

bakın bizde bu da var diyerek tabiki :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toros Kardaş bize CX-7 yi dizel modeli çıkmadan getirmeyeceklerini söylemişti ama anlaşılan dizel gecikecek ... Direk benzinli gelirse bu iş en çok Emre ye yarar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya siz neden kendinize göre satmaz diyorsunuz :D Çok satılan arabalar listesine bakarsanız hepsi de az yakan ufak motorlu araçlar değildir heralde... Bu araba çirkin satmaz diyorsunuz yurdum insanı gidip o arabalardan alıyor boyna :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keşke çok satsa :D Burak abinin dediği gibi en çok benim işime gelse keşke ama gelmez çünkü ben bunlara lepege taktırınca garanti dışında kalır ve 3 sene boyunca bedava bakım hakkını yitirir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...