Jump to content

Xenon Taktım Performans Sıfır (Lantis)

lantis...
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam...

hazır xenon konusu bu başlıkta işlenirken bir sıkıntım var konu ile ilgili... 98 lantis araçda... sağ ve sol far ayrı ayrı yani biri H1 biri H3... sanırım... aracın benden önceki sahibi far değişikliğine giderken.. yan sanayi bir far kullanmıs yani H3 olan.. orjinal olan H1... geçen xenon taktırayım dedim bu olay ortaya çıktı... şimdi tavsiyeniz nedir bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar..

kimse kalkıp xenon ampul takımını bozmaz... ancak birinin elinde takımı bozulmuş ve 1 tanesi kullanılmış ( H1 veya H3 ) onu alıp 1 takımda yeni almak mı mantılı olur acaba...

fikirlerinize ihtiyacım var... bu sıra... aynı araç için elek. antenim artık yok.. yeni almak zorundayım bulabileceğim bir nokta...???

herkese kolay gelsin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

xenon konusuna bir şey diyemem fakat elektrikli anten orjinal olarak 600 ytl civarlarında.Bir aksesuarcıya giderseneiz çin malı 60 ytl ye bulursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu a sütununa saklanan elektrikli antenler çok iyi çözümdü bütün araçlar için, bitmişti yani iş sonu görünmüştü ama yeniden uyduruk kaydırık şeyler icat ettiler maalesef...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bu a sütununa saklanan elektrikli antenler çok iyi çözümdü bütün araçlar için, bitmişti yani iş sonu görünmüştü ama yeniden uyduruk kaydırık şeyler icat ettiler maalesef...

benimki ondan :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

selam...

hazır xenon konusu bu başlıkta işlenirken bir sıkıntım var konu ile ilgili... 98 lantis araçda... sağ ve sol far ayrı ayrı yani biri H1 biri H3... sanırım... aracın benden önceki sahibi far değişikliğine giderken.. yan sanayi bir far kullanmıs yani H3 olan.. orjinal olan H1... geçen xenon taktırayım dedim bu olay ortaya çıktı... şimdi tavsiyeniz nedir bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar..

kimse kalkıp xenon ampul takımını bozmaz... ancak birinin elinde takımı bozulmuş ve 1 tanesi kullanılmış ( H1 veya H3 ) onu alıp 1 takımda yeni almak mı mantılı olur acaba...

fikirlerinize ihtiyacım var... bu sıra... aynı araç için elek. antenim artık yok.. yeni almak zorundayım bulabileceğim bir nokta...???

herkese kolay gelsin..

bu konu ile ilgili yorum ve cevap veren arkadaşalara tsk ileterek.. xenon ile sorunu çözdüm... şöyleki...

ilk olarak 1 tk. H1 6000k xenon takım aldım baktım ki.. orj olan H1 tarafı süper ama Far kısmı H3 olupda ustanın becerisi ile takılan H1 ampulun oldugu taraf keskin bir ışık vermedi sadece iş olsun diye ışık veriyordu..:):)  neyse.. rahat edemedim ve ürünleri aldıgım  yerden sadece tek H3 ampül istedim sağolsun kırmadılar ve yolladılar... hemen H3 ü olamsı gerektiği gibi taktırdım... ve sonuç SÜPER... dünya varmış nefis bir görüş açışı... bir ara resimini çekip burada sunacağım...

Anten olayını şimdilik yekpara elek. olmayan bir şekilde çözdüm masrafsız olarak ne varki otomatik yıkamnın yolunu unutmak zorunda kaldım :)

saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

lantislerin uzun ve kısa ampulleri H1.

H3 uyum sağlamadı sanırım

ben 2 takım taktırdım dehşet oldu, uzunları yaktığım anda önümde seyir halinde araç bulamıyorum H1 e çevirebilirsen sorunun çözülecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Affiniza siginarak.. merceksiz fara xenon takanlara benden kallavi miktarda laf gidiyor trafikte karsilastikca.. yapisi geregi eger duz fara takarsaniz isigi komple yayiyor. hele bir de ayarsizsa (ki genelde oyle) bu tamamen trafikte karsidakilere saygisizliktir.Ayarli olsa bile duz far mercekli gibi olmadigindan isigi yukari asagi dagitiyor ve siz isteseniz de istemeseniz de rahatsizlik veriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...