Jump to content

Mazda2 ve Mazda6 larda inanılmaz fiyatlar...

mebbasayar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

16

• emredeler

12

• kalimero

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

şimdi anlatacaklarımdan sonra "ulan ne salak adamsın" diyerek benimle ilişiğini kesecek herkese saygı duyarım. :D

dün Mazda Haldız'a gittik. Engin bey tarafından ördek için galerici esnafının vereceği rakamdan daha mantıklı sayılabilecek bir rakam teklif etti. Mazda2 ile test sürüşü yaptım, sonuç süper. Hiç beklemediğim kadar hoşuma gitti kullanımı, yol tutuşu, ivmelenmesi v.s. yani zemin futbol için çok müsait ama gelgelelim eve dönünce işler yine şaştı. aylık ödemeleri ve genel bütçeye bakınca işler karışıyor ve ben mecburen boynumu eğip kıçımın üstüne oturmak zorunda kaldım. :(

araba değişmeyi/almayı düşünen, imkanı bana göre daha uygun arkadaşlar varsa bu fırsatı kaçırmasınlar çünkü gerçekten çok iyi bir fırsat.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi anlatacaklarımdan sonra "ulan ne salak adamsın" diyerek benimle ilişiğini kesecek herkese saygı duyarım. :D

dün Mazda Haldız'a gittik. Engin bey tarafından ördek için galerici esnafının vereceği rakamdan daha mantıklı sayılabilecek bir rakam teklif etti. Mazda2 ile test sürüşü yaptım, sonuç süper. Hiç beklemediğim kadar hoşuma gitti kullanımı, yol tutuşu, ivmelenmesi v.s. yani zemin futbol için çok müsait ama gelgelelim eve dönünce işler yine şaştı. aylık ödemeleri ve genel bütçeye bakınca işler karışıyor ve ben mecburen boynumu eğip kıçımın üstüne oturmak zorunda kaldım. :(

araba değişmeyi/almayı düşünen, imkanı bana göre daha uygun arkadaşlar varsa bu fırsatı kaçırmasınlar çünkü gerçekten çok iyi bir fırsat.

Ohooo agam, senin yaptığını ben her ay yapıyorum. Test ede ede araba kalmadı Bursada. :D

Ama, ama :( ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde sana hizmet verebilecek mi 2?

O kalabalığı çekebilecek mi?

bagaj küçüklüğü dışında bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çünkü artık o eski günlerdeki gibi minibüs modunda doldurtmuyorum arabayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bagaj küçüklüğü dışında bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çünkü artık o eski günlerdeki gibi minibüs modunda doldurtmuyorum arabayı :)

Bagajı çocukların ayak altları ile çözebilirsin. Babam öyle yapardı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu isterse hiç bagajı olmasın (manta öyleydi mesela) şuan benim karakteristik özelliğim olan birşeyi çok isteyip elde edemediğim zamanlardaki aşırı hırs konumundayım. heran bi çılgınlık yapabilirim diye kendimden korkuyorum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Agam haldız da mı 25bine düştü.

23.600 agam ve üstelik bu opak renk fiyatı olduğu halde ellerindeki arabalardan metalik olanları bu fiyata verecek ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...