Jump to content

Mazda2 ve Mazda6 larda inanılmaz fiyatlar...

mebbasayar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

16

• emredeler

12

• kalimero

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Artık dayanamıyorum bu acıya baksanıza ya yaptıkları haksızlığa demekki bu arabalarda bu kadar kazanıyorlarmışki bu fiyata düşebiliyorlar bide ben alırken daha fazla indiremeyiz çok zarar olur bizim için diyorlardı......... :jedi: :jedi: :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda kendini çok küçük düşürdü yapmayacaktı bunu araç satımını biraz durdursa türkiyedeki öteki firmalar gibi ama o ne yaptı işi sadece satmaya döktü satayımda nasıl olursa olsun satayıma yani.onun için MAZDA bir özellik değil yani ...yazık ya birdaha mazda almayacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda kendini çok küçük düşürdü yapmayacaktı bunu araç satımını biraz durdursa türkiyedeki öteki firmalar gibi ama o ne yaptı işi sadece satmaya döktü satayımda nasıl olursa olsun satayıma yani.onun için MAZDA bir özellik değil yani ...yazık ya birdaha mazda almayacam.

Yıl sonu sıcak para ihtiyacı için kar etmemeyi uygun görmüş olabilirler ki ben kesinlikle bu fiyatlardan zarar yazdıklarını düşünüyorum. Pahalı satar mazdaya laf ederiz, ucuz satar yine ederiz. Aldığınız fiyatı her gün kontrol etmeyin bunalıma girersiniz:) Misal İki sene önce 260 dolar verdiğim ekran kartına bugün 20ytl vermiyorlar, boşverin gitsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda6 ya bak 43küsürden baslıyor :D resmen linç edilmiş fiyatlar :D mazda2 1.5 25küsür :D sinirim bozuldu o yüzden gülüom yanlıs anlasılmasın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla elinde nakiti olanlar için kaçırılmayacak fiyatlar  :ohmy:  Az daha zorlasalar Mazda 2  20.000 ytl nin altına düşecek  :o

Nihayet insanlar uygun fiyata kaliteli arabalara binebilecekler  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zamanında para bağladıkları arabaları ellerinden çıkarmak adına bu kadar fiyat düşmesi oluyor aynı durum 2001 krizinde de olmuştu kalıcı rakanmlar değil bunlar .piyasa canlanmaya başladığında fiyatlarda okkalı bir artış olacaktır.

İçin rahat olsun Özlem abla bu fiyatlar fazla kalmaz bu şekilde soğuma arabandan ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...