Jump to content

Wankel motor bakım onarım ve yedekparca. Otomatik sanzıman bakım onarım

wankel motor
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 88
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• pepe

6

• emredeler

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

benimkinde bir şey yazmıyor :D

farklı olarak bir tek takmaza çarpı koymuşlar :D

soru: ne takmaz?

cevap: kafaya tokadan başka bişey takmaz.

ha ha ha haaa... Yıldo efsanesi geri döndü :D

benimkinin ruhsatta da yerde giden boing737 yazıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

soru: ne takmaz?

cevap: kafaya tokadan başka bişey takmaz.

ha ha ha haaa... Yıldo efsanesi geri döndü :D

benimkinin ruhsatta da yerde giden boing737 yazıyor :D

Ördekler uçar di mi abi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir tek Mortoncuğumu uçarken gördüm :D Yoksa o kazmıydı :D

Ankara Kuğulu Park'taki kuğuları kesip yiyen sarhoşlar "biz onları su tavuğu sanmıştık" diye demeç vermişlerdi :D Aklıma geldi paylaşayım dedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uçar ama benim ördeğin lastiklerini Allah asfalttan ayırmasın. amin. cümlemizinkini. :D

Sen kendi kendine konuştuğuna göre hanımlar dizi izliyor bu akşam , seninle pek konuşmuyorlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen kendi kendine konuştuğuna göre hanımlar dizi izliyor bu akşam , seninle pek konuşmuyorlar :D

:D

bir benim klavye sesim bir de dışarıda köpeklerin havlaması. ortamda başka çıt ses yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim eski araçta da .... 4x4 AT Overdrive şeklindeydi

Eğer değişmediyse onlar zaten otomobil değil arazi taşıtı, yani sınıfları bile farklı dolayısıyla hız limitleri de farklıydı, yazması çok normal..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer değişmediyse onlar zaten otomobil değil arazi taşıtı, yani sınıfları bile farklı dolayısıyla hız limitleri de farklıydı, yazması çok normal..

sanırım Subaru'dan bahsediyor Selman abi.

bu durumda farklı açıdan da olsa haklı olabilirsin, impreza ve evo'ların hız limitlerinin farklı olması lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arazi taşıtı, kamyonet, hususi araç diye sınıf ayırımı yapmıyorlar. Subaru'ların hepsinde yazıyor örneğin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam öyle olabilir ama tanımları ve hız sınırları farklı...

Hız sınırları

Madde 100- Karayolları Trafik Kanununda ve Yönetmeliğinde yazılı kayıt ve şartlar dışında ve aksine bir işaret bulunmadıkça yerleşim yeri dışındaki devlet ve il yollarında 90 km/s, otoyollarda 120 km/s hızı geçmemek kayıt ve şartları ile şehiriçi ve şehirlerarası römorksuz taşıt cinsleri için saatteki en çok hız sınırları aşağıda gösterilmiştir.

ARAÇ CİNSİ YERLEŞİM YERİ İÇİNDE YERLEŞİM YERİ DIŞINDA       OTOYOLDA

Otomobil   50   90 120

Otobüs,   50 80   100

Minibüs, kamyon, kamyonet   50 80   90

Arazi taşıtlarında ve

motosikletlerde   50   70 80

..................

Tanım : 7) Arazi Taşıtı: Karayollarında yolcu veya yük taşıyabilecek şekilde imal edilmiş olmakla beraber bütün tekerlekleri motordan güç alan veya alabilen motorlu araçtır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.ozgurkocaeli.com.tr/news.php?id=26486&t=Muayene_istasyonu_sanıkları_Adliye’de

bak bakalım fotoda tanıdık birilerini görebilecek misin? :D:tey:

yaptırmıyorum abi yaptırmıyorum gıccık oldum yaptırmıyorum muayene filan uleeeeeynnnnnnnnnn :( z....çarım muayenesine filan insan mı len bu muayene ediyonuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...