Jump to content

Wankel motor bakım onarım ve yedekparca. Otomatik sanzıman bakım onarım

wankel motor
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ördeğin muayenesi 16 Nisan'da dolacak, o tarihe kadar hiç işim olmaz muayenecilerle :D

benim hiç işim olmaz :D zaten yakın zamanda şöyle bir kanun çıkacakmış hurda belgesi alabilen araçlar piyasa değeri göze alınarak araç sahibine o şekilde ödeme yapılacakmış :D onun için son sahibi bile olsam satardın satamazdın derdim olmuycak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 88
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• pepe

6

• emredeler

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bunu nerden duydun? hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını, en iyi ihtimalle hurda araç indirimi muhabbetini çıkartırlar yine.

Ankarada tanıdıklar var :D O dediğini bi kere yaptı devlet ama bizim vatandaşımız çok kurnaz olduğu için işin b.kunu çıkardılar :D aynı arabalara 3 defa hurda belgesi alanlar mı dersin, hurda belgesi alıp hurda aracı köyünde kullananlar mı dersin onun için devlet uyandı şimdi gerçekten piyasadan eski araçları kaldırmak istiyolar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

texas tan beter yerler abi :D :D

evet öyleymiş.

geçenlerde sınıfta bir çocuğa doğum günü kutlaması yaparlarken bi tanesi aşka gelip belindeki kuru sıkıyı çıkartıp boşaltmış şarjörü. :D:tey:

bizimkinin avantajı İzmit'te esmer vatandaşlara yakın oturuyor olmamızdan sebep herhalde, çocuklarla (ilköğretim) çok iyi anlaşıyor olması. sanki kendilerinden biri gibi görüyorlarmış :D

bu konu ne konusuydu yahu unuttum ben. bi eleman wankel motoru mu icad etmişti otomatik şanzımanı mı icatmişti neydi öyle bişeydi galiba di mi ;D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani başı sonu karıştı :D Sen de demişsin zaten #51 in sonunda :D

haaa... ben de dedim konu Ankara kalesine doğru gider mi? anlamında soruyorsun sandıydım. kale içinde tarihi evler varmış falan diyorlar ama gidip görmüşlüğüm yoktur :D :D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim hiç işim olmaz :D zaten yakın zamanda şöyle bir kanun çıkacakmış hurda belgesi alabilen araçlar piyasa değeri göze alınarak araç sahibine o şekilde ödeme yapılacakmış :D onun için son sahibi bile olsam satardın satamazdın derdim olmuycak :D

bak Bülo bu linkte ne var :D

http://www.mazdaclubtr.com/forum/son-dakika/en-son-dakika-t8077.0.html;msg252094;topicseen#new

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haaa... ben de dedim konu Ankara kalesine doğru gider mi? anlamında soruyorsun sandıydım. kale içinde tarihi evler varmış falan diyorlar ama gidip görmüşlüğüm yoktur :D :D ;D

kale dedinde abi pek güzel yerler oralar ama tek gitmemekte fayda var :D :D  Bide o texas denilen yerden bikere geçtim gece arabayla töbe ettim bidaha geçmedim :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lantis konusu ne oldu :D

ne lantisi kardeşim, wankelleri inceliyoruz şurda görmüyor musun?

şimdi wankeller 2 ye ayrılır. ortadan kestiğinde 2 ye ayrılmış wankeli görebilirsin. sağ wankel ve sol wankel diye de sınıflandırılabilirler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen teknık konusuna gelsene burda edıtleyemıyorum konuyla alakasız mesajları :D

yemişim alakasını yaa...

tamam işte eleman ilk mesajında yapmış reklamını daha ne olsun. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne lantisi kardeşim, wankelleri inceliyoruz şurda görmüyor musun?

şimdi wankeller 2 ye ayrılır. ortadan kestiğinde 2 ye ayrılmış wankeli görebilirsin. sağ wankel ve sol wankel diye de sınıflandırılabilirler :D

sağ lop hareketi sol lop durmayı sağlıyordu sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...