Jump to content

TÜVTÜRK Araç Muayenesi...

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

dış dünyaya açıksa abi yanlış anlaşılacak mesajları silelim :)

Herkes kendi mesajlarından sorumlu :D Sonra benim mesajımda birşey yoktu niye silindi dersiniz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkes kendi mesajlarından sorumlu :D Sonra benim mesajımda birşey yoktu niye silindi dersiniz :)

yok abi patronun kestiği parmak acımaz :D Sana karşı öle bişe soran olamaz heralde gücün karanlık tarafı var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...adamlar mesai saatinden sonra istasyonda kalıp çevre illerden getirilen ruhsatlara işlem yapmışlar...

adamlar iyilik yapmış. uzak memleketten gelenleri zorda bırakmamışlar :D :D ne kötü niyetlisiniz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

emin değilim ama paket servisi yapan elemanların muayene yaptığı/yaptırdığı arabalar yeniden incelemeye alınabilir. adamlar mesai saatinden sonra istasyonda kalıp çevre illerden getirilen ruhsatlara işlem yapmışlar. işin komik tarafı dönen çarkları sağır sultan bile biliyordu ama müdahale edilene kadar adamlar küplerini tepeleme doldurdular :D

İzmitin namı  bütün marmarada biliniyordu. Biz taa 90 larda kamyonu götürürdük Yalovadan. Resmenn bara basma makinesi vardı. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tanımıyorum ben sizi :D

Ben de tanımıyorum daha yeni üyeyim ianmazsanız mesaj sayıma bakın filan derim belki ordan yırtarız bu tezgahı bilmiyodum derim ordan yırtarız belki... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de tanımıyorum daha yeni üyeyim ianmazsanız mesaj sayıma bakın filan derim belki ordan yırtarız bu tezgahı bilmiyodum derim ordan yırtarız belki... :D

Konuyu açan sensin :) Biz seni tanımıyoruz der yırtarız gerisini sen düşün :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaslar aranizda bu Muayeneyi yaptiran varmi . ben yaptirdim gecenlerde Yalovada

Arabanin yürüyen aksamina , frenlere , lastiklere , far ayarlarina , ilk yardim cantasi, yangin söndürme tüpü ( tarihi cok önemli) ,cekme halati, takoz ve 2 adet reflektör.

Bu arada bu TÜV belgesini verirken hafif kusurlari yaziyorlar.Hafif kusurlar

1- Mazda3 ün motor numarasi zor bulunuyor.

2- APP Plakasi olanlarda ruhsat damgasi yok yaziyorlar.

3-Araclarda Film varsa bunu yaziyorlar.

3- Xenon far var ise far yikama istiyorlar. Orjinallerde varmis. Gerci bu konuda biraz tartistim ama allahtan far ayarlarinda problem yoktu.

4- Ilk yardim cantasina yazdilar. Ki bunu herkese yaziyorlar . Cantanin icinde 30 parca bulunmasi gerekiyormus ki bu canta Türkiyeye gelmemis.

Ben aldim sonrada TÜV etiketini plakaya yapistirdilar.

Bunlara dikkat etmeniz gerekir. Bu arada kayit yaptirirken vergi borcu yoktur kagidi ve egsoz emisyon pulunu istiyorlar.

Alacak olan arkadaslara allah kolaylik versin.

Giden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaptırdığız muayene istasyonu hafif kusurlu bence :)

-Motor numarası zor bulunuyor diye bi hafif kusur ilk defa duydum.Benim raporda öyle bişe yoktu.Kendileri bulamıyorsa aracın ne suçu var :)

-App plakam olmadığı için 2. maddeyi es geçiyorum :)

-Filmler hafif kusur olarak geçiyor.

-Xenon far olabilir belki ama benim raporda o da yoktu.

-İlk yardım çantasında da yangın tüpünü değişince hiç bi kusuru kalmadı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaptırdığız muayene istasyonu hafif kusurlu bence :)

-Motor numarası zor bulunuyor diye bi hafif kusur ilk defa duydum.Benim raporda öyle bişe yoktu.Kendileri bulamıyorsa aracın ne suçu var :)

-App plakam olmadığı için 2. maddeyi es geçiyorum :)

-Filmler hafif kusur olarak geçiyor.

-Xenon far olabilir belki ama benim raporda o da yoktu.

-İlk yardım çantasında da yangın tüpünü değişince hiç bi kusuru kalmadı :)

Yani "filmleri çıkarttırmıyorlar mı? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çıkarttırmıyolar Gökhan abi sadece hafif kusur yazıo :)

Bu iyi...

Diğer belirtilenlerde sorunum yok çok şükür. Hele ki ağamın yazdıklarını gördükten sonra. :D

Yalnız, Yalova, Orhangazi ve Gemlikteki TÜV istasyonlarda muazzam bir kuyruk var. Bu beni bayağı korkutuyor açıkçası. Bir araba yaklaşık kaç dakikada çıkar buradan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa abinin yazdıklarını cevaplamak için tuv türkte çalışmak lazım onlar beni aşıyor :D

Gökhan abi araç içeri girdikten sonra yaklaşık 30-45 dakika arasında çıkıyor ama araç içeri girene kadar kaç saat beklersin orasını bilemem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...