Jump to content

Mazda3 TFT LCD Ekran Dvd ve Navigasyon (04-09)

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selam 2005 model mazda dynamic arabama multimedya ses sistemi taktırmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

Güncel

Konu mevcut başlığın altında birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

2005 modellerde bildiğiniz üzere track çalar mevcut. bi arkadaştan aracın orijinal teypin arka kısmından usb takilabilecek bir bagdastirici takıldığını öğrendim. Eğer uyumluysa takılabiliyormus. Daha önce böyle bi çalışma yapmış olan var mı merak ediyorum. Eğer yoksa ya da çok masraflı bişey ise cakmakliga takılan fm transmitter ile idare edecem. Bu ve buna benzer mp3 çalar işini görebilecek başka sistemler hakkında bilgisi olan yada daha önce uygulamış olan varsa paylasabilir mi acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Halihazırda aracımda bulunan multimedyayı söktüm ve orjinali ile karşılaştırmak için değiştirdim. orjinalinin ses kalitesi daha iyiydi.Ses kalitesi benim için önemli ama ben navigasyon, video izleyebilme, geri görüş gibi özelliklere ve android olmasından dolayı ses kalitesinden ödün vermeye devam  :)

Buraya yazma sebebimse, cihazda kullanılan can-bus decoderinin fotografını paylaşmak istedim. Belki birilerine fayda edecek bir bilgi olur. 

post-9427-0-07464200-1441566971_thumb.jp

post-9427-0-94981100-1441566974_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halihazırda aracımda bulunan multimedyayı söktüm ve orjinali ile karşılaştırmak için değiştirdim. orjinalinin ses kalitesi daha iyiydi.Ses kalitesi benim için önemli ama ben navigasyon, video izleyebilme, geri görüş gibi özelliklere ve android olmasından dolayı ses kalitesinden ödün vermeye devam  :)

Buraya yazma sebebimse, cihazda kullanılan can-bus decoderinin fotografını paylaşmak istedim. Belki birilerine fayda edecek bir bilgi olur. 

Hocam seti kaça alıp kaça taktırmıştınız.

Benim de aklımda gerigörüş kameralı bir sistem taktırmak var.

cesaret bulamadım sadece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Yeni mazda 3 lerin navigasyonunda okullar, hastaneler, eczaneler gibi bir liste yok. Servise de sordum o tür bir arama yapamıyor. İlla sokak adı, kapı numarası vs hepsini girmeniz gerekiyor :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar ben mazda3 2005 aracıma multimedya taktırdım fakat takan arkadaş multimedyanın üzerindeki yol bilgisayarı led ekran var onun takılacak soketinin olmadığını o ekranın kapalı duracağını söyledi ve iddia etti. Ben açtım multimedyanın arkasını inceledim eve gelince gerçektende eski çıkardığım orjinal cd-changer in arkasında led ekranın tekılacağı bir soket girişi var ama o giriş eski teybi çıkardığım için iptal oldu şimdi led ekranı takacak yer bulamıyorum bilen arkadaşlar nasıl yapıldığı konusunda bilgilendirirse çok sevinirim. internetteki videolarda izlediğimde multimedyaya gelen bağlantı kablolarının üzerinde ek olarak birde led ekranı bağlayacak soket olduğunu görüyorum ancak beni araçta o soket yok. Ne yapmam lazım.

mazda3-teyp-lcd-baglanti.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bahsettiğim sorunla karşılaşan yurt dışı forumlardan bir başlık buldum aynı sorundan bahsediyor. Bu işlemi yapabilmek için bir deck kiti var o lazım size diyor. Aslında o kitin içerisindeki bir dönüştürücü lazım.

http://www.mazda3forums.com/70-2004-2009-electronics-discussion/359167-how-connect-lcd-display-aftermarket-deck.html

http://kanatechs.com/products/tbxe/t001.html

parts_t001_b-cagdas.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba,

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-navimex-yeni-mazda-3-multimedia-oem-kamera-anten-hediyeli-453835563/detay

Linkteki multimedya 2. nesi aracımda iş yapar mı? Ya da ortalama bu fiyatlara önerebileceğiniz oynatıcılar var mı? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 model aracıma KONYA da multimedia sistem taktırıcam. OEM windows tabanlı, 2 yıl garantili,geri görüş kameralı montaj dahil 1250 tl ye anlaştık. sizce nasıl fiyat? internette 600-700 tl ürünlerde var ama nedir, kime montaj ettiririz bilemedim. 1250 tl ya anlaşıverdim sanayiden biriyle, yarın takacaklar, ne yapsam vaz mı geçsem bilemedim. Çünkü gittigidiyorda 600 tl ye cihaz var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda sorun yaşayacağınızı sanmam 2007 model ve altlarında Multimedya aldığınızda Yol bilgisayar ekranını yani Led paneli kullanamıyordunuz sizde bu sorun olmaz bi dönüştürücü gerekiyor 2007 model altında.Dar vakite geldi yazdığım cevap müsait olunca edindiğim detaylı bilgileride yazarım inş ama fiyat çok iyi linkini gönderdiğiniz multimedya için. Tabi özelliklerini çok inceleme fırsatım olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...