Jump to content

Mazda3 TFT LCD Ekran Dvd ve Navigasyon (04-09)

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

çinli birader benim parayı noel tatilinde yemezse  :D  benimkide gelecek yakın zamanda  :fiuw:

Bülent kardeşim konuyla ilgileniyor allaha şükür  :tey:

yemişler bile abi, ekran yerine souk su istermisin diyolar bende çince ve ingilizce olarak anası hayattamıymış diye israrla sordum bir kaç kez :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

işte guzunun son durumu. ;)

sevgili kardeşim Bülent cok uğrasıp bu sistemi hem kendi hem de benim guzu için taaaa uzak diyarlardan getirtdi.

benim guzuya has bazı ufak tefek sorunlar,hem Başayardan Tolga bey hem de Merserden Halil Usta sayesinde çözüldü.Şu anda tüm sistemler faal durumda..ekte resimler var..modifikasyonun yapılma aşamaları ile ilgili bilgileri benden ücret ve getirme gibi mali işleri Uyumsu Bülent kardeşimden sorabilirsiniz..

post-0-141695275907_thumb.jpg

post-0-141695275909_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sürekli model değiştiği için bazı özellikler sizin netten baktıklarınızda olmayabilir.

1. 3 kanal fm radyo

2. dvd+cd+mp3 çalar

3. usb kartan müzik çalma

4. GPS (bu önemli her gördüğünüz üründe bu özellik yok..) başarsoft dan ücreti mukabili alınan sd kartta yüklü IGO8 ile şu anda gayet güzel calışmakta,orjinalınde ROUTE && yüklü ama TR haritası yok bu yüzden bir işe yaramıyor..

5. TPMS ( bu da her üründe yok Lastik havalarını ve sıcaklıklarını gösteren bir sistem) ben henüz taktıramadım,ama Bülentin guzuda calışır vaziyette..)

6. TV fonksiyonu ( bülentte calışıyor bende anten nedeni ile çalışmadı) anten dandik ve ayrıca alınıyor

7. video klip veya film izleme  gayet başarılı

8. geri vites kamerası gayet başarılı ( kamera ayrıca alınacak)

9. bluetooth fonksiyonu fena değil..

2004 model guzuda elektrik kablolarıyla ilgili bazı sorunlar yaşadık ama hepsi düzeltildi 2005 ve yukarı modellerde sorun yok...

şimdilik bunları yazıyorum sorulara fırsat buldukça yanıt vereceğim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi gps olayından pek anlamam ama hassasiyet olayı önemli galiba.. bu konuda bi sıkıntı var mı şu ana dek, bide başarsoft un haritalarını basarılı buldun mu??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan ben zaten PDA da igo8 kullandım,özellikle geçen yıl 3700 km yol yaptı Türkiyede birtek İzmir de sapıttı :fiuw::tey:

onun haricinde kesinlikle en iyi haritalar Başarsoftun..

Selman teşekkür ederim Düzeldimi İzmirin yolları  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi tahminen ne kadar tutuyor???

yavrum az sabredin be  dolar çok yüksek adam mal satayım diye hergün kanka ayağı çekiyor kanka sipariş varmı diye  birde sipariş adedi en az 5 ünite şimdi dolar yüksekken kimse yanaşmaz herhalde almaya o yüzden beklemedeyiz :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...