Jump to content

Mazda3 TFT LCD Ekran Dvd ve Navigasyon (04-09)

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İzmir'in yolları iyice can çekişiyor, seçim öncesi bi gayret giriştiler ama bana sorarsan yalap şap dostlar alışverişte görsün hesabı....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

gps li ve gps siz olmak üzere net fiyat vericem birkaç güne kadar yalnız niyetlenecek arkadaşların öncelikle gpsli model için ayrıca TR haritalarını içeren yazılım almaları gerekecek ayrıca fazladan gümrük çıkma ihtimalide var  ben kendime getirdiğime 1 tam gün uğraştım gümrüklemek için ama İlhan abiye aldığım direk kapıma kadar geldi  yani bu ekstra ödemeleride göze alarak sipariş geçilmeli bunlar bizim kontrolümüz dışında olaylar malesef ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benimki hem ucuz,hemde kapıma gelsin Bülent.Tr haritada şirketten olsun :D

sana euroyla fiyat vericem(gözüne daha az görünür meblağ) :D, adınada postalatırım, yeni geleceklerde sanırım her türlü yazılımla çalışabilecek şekilde olacak bizimkilerde hbs text dosyası diye bi problem yasadık yeni gelenlerde o olmayacak diyor eleman
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent seninkinde de çalışır hale geldi mi navigasyon ?

navigasyon zaten çalışır halde burak, gidip harita yükletmek lazım ben daha yükletmedim 2 km ev iş mesafesinde gps uyduyu yakalamaz zaten senin anlıcam para bulunca gidip harita yükletecem :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bilmem ki :D Hep aklıma geliyor :D

şu an haritaya 150 ytl verecek durumda değilim hallolunca kapak yaparım sana kapaklı admin olursun, bellide olmaz belki hiç yaptırmam garmin var nasılsa bende :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hah şimdi anladım neden sürekli sorduğumu :D Onu yaparsan Garmini Selim'e alacam :D

bende şaşırdım kime vereceğimi garmini, ilk isim yazdıran halibo diğer yandan emre benden çok kullandı vermem kimseye diyor bide selim çıktı tam oldu  :D garmini vermem kolay kolay cep tipi oldugundan epey iş görüyo onun yetine satılık xcarlin var kutusunda :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gelmeyin olum o zaman siz :D :D :D daha yeni tadını almaya başladık ps in ;D

abi geliyorum haftaya garmini almaya  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...