Jump to content

MazdaClubTR'nin Kuruluş Yıldönümü ( 26 Aralık ) ve Yeni Yıl

utku
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• Selman

12

• Gökhan

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Sağlıklı ve mutlu yıllar arkadaşlar :)

Lütfen alkollü araç kullanmayın, kullandığınız araç ayık olsun..... :D

ya kahve bile yok sizin orada :D

Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu, mazda'lı yıllar diliyorum herkese

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu ben yeni yıl kutlaması yaptım geçen gün, başlıkta sitenin kuruluş yıldönümü yazmıyordu, benmi okumadım acaba, ne bu şimdi ya, ama ben genede hem yeni yılınızı hemde mazdaclubtr'nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, bir düzenleme oldu o zaman bende mesajımı düzenleyeyim.

Sitesimizin 6. kuruluş yılı ve gelmekte olan 2013 Yılını en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah tüm dünya sağlık ve barışla dolu yıllar geçirir.

Ayrıca; Bu yıl 1383. Yılına denk gelen Mekkenin Fethini de kutluyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun, aileleri ile mutlu ve sağlıklı, kazasız nice yıllara :tey:. Bu arada akşam 12 den sonra trafik cezaları zamlı aman dikkat. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Dalgaya düştük, unuttuk, eskiden takvimde görünürdü ama bu sene çıkmadı galiba... :D

Arkadaşlar dün itibariyle, aslında deneme forumunu da sayarsak 26/12 itibariyle sitemiz 7 yaşını doldurmuş ve 8 inden gün almaya başlamıştır.... :)

Başta Burak olmak üzere tüm emeği geçenlere ve katılımcılara saygılarımı sunuyor, kutluyorum.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abi bu konuyu görmüştüm ve hortlatılacaklar listeme eklemiştim ama unutmuşum...

:P

Nice nice hayırlı, sağlıklı ve kazasız yıllara diyerek, forumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah 100. yılını da birlikte kutlamayı nasip etsin inşallah, Selman Abi...

Dalgaya düştük, unuttuk, eskiden takvimde görünürdü ama bu sene çıkmadı galiba... :D

Arkadaşlar dün itibariyle, aslında deneme forumunu da sayarsak 26/12 itibariyle sitemiz 7 yaşını doldurmuş ve 8 inden gün almaya başlamıştır.... :)

Başta Burak olmak üzere tüm emeği geçenlere ve katılımcılara saygılarımı sunuyor, kutluyorum.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...