Jump to content

MazdaClubTR'nin Kuruluş Yıldönümü ( 26 Aralık ) ve Yeni Yıl

utku
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• Selman

12

• Gökhan

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 1 yıl sonra ...

Nesi harika, dün Yunus Akdeniz bizdeydi, öğrendik ki bir önceki günde Burak Abi'deymiş... Bugün alışverişe gideceğiz, kahvaltılık bile kalmadı dolapta, sildi süpürdü :2funny::geyik:

Hayırlı olsun, daha nice 5 senelere o zaman.

Yunus çaktırmadan herkesi dolaşıp dolapları boşaltıyor anlaşılan :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nesi harika, dün Yunus Akdeniz bizdeydi, öğrendik ki bir önceki günde Burak Abi'deymiş... Bugün alışverişe gideceğiz, kahvaltılık bile kalmadı dolapta, sildi süpürdü :2funny::geyik:

Allah iyiliğinizi  versin :D  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir forum sitesi kurmak çok kolay.

2006 Aralık ayında hiç bir bilgim olmadan,ufak tefek yardım alarak içeriği buradan farklı bir forum kurdum bende.

Silinmiş En az 8000 Üyelik  ; Şu an 36000 üyesi 86000 i aşan konusu 354000 civarı mesajı olan bir site.

Başlangıçta bu işin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim.Kaliteyi korumanın bu kadar güç olacağını tahmin etmemiştim. Açılan her konunun yazılan her mesajın bu denli kıymetli olacağını , adına emekde denilen paylaşımların bu kadar değerli olacağını hiç bilmiyordum.

Aynı günlerde çok sevdiğim ve değer verdiğim Mazda Club TR dede bu sevinci paylaşmak benim için sürpriz oldu.

Pek çok otomobil kullanıcısına kazandırdığı bilgiler , ciddi , prensipli , samimi sohbetler ve dostluklar ..

Bu sitenin kurulmasında ve bu dostlukların oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Yeni yılda yeni yaşın kutlu olsun

dov3tu.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...