Jump to content

323 e RX7 ön tampon plastiği

Guest sedemirkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir ara hayatına dair bir belgesel izlemiştim .. Çokça göstermişti bu filmi. Çocuklukta başlayan şöhret ama uyuşturucu batağında devam eden bir hayat hikayesi ...

ı know who killed me adlı filmide varmıydı o belgeselde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• wankel motor

4

• emredeler

13

• bülenterguvan

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

helal be nasılda söndürdünüz benim konuyu alacağınız olsun.  :)))

öle deme abi..darılmaca kırılmaca olmasın. bi bakıma biz konuyu canlı tutan neferleriz :):hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abı  araba caca oldu  arka tanponlarda    on kaput  panjur  tamamen degıstı araba    mr2  rx7  hacımurat karması    arac bambaska bır kımlıge burundu  tavan  kısaltıldı  kapılar sıstı    neler oluyor hayatta  olmayacak hıc bırsey yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abı  araba caca oldu   arka tanponlarda    on kaput  panjur   tamamen degıstı araba    mr2   rx7   hacımurat karması     arac bambaska bır kımlıge burundu   tavan  kısaltıldı  kapılar sıstı    neler oluyor hayatta  olmayacak hıc bırsey yok

tam bir mutant oldu diyorsun yani.

altı kavak üstü şişhane :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abı  araba caca oldu   arka tanponlarda    on kaput  panjur   tamamen degıstı araba    mr2   rx7   hacımurat karması     arac bambaska bır kımlıge burundu   tavan  kısaltıldı  kapılar sıstı    neler oluyor hayatta  olmayacak hıc bırsey yok

Bu kadar değişikliğe bir resim vardır herhalde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meraktan uyku girmez gözüme :D Nasıl bişey oldu acaba :D

dedik ya; altı kalk gidelim diyor üstü b.k yeme otur diyor olmuştur kesin :D

görüntüden ziyade 1100cc lik bir motor onca ağırlığı nasıl taşıyor ben onu merak ediyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

helal be nasılda söndürdünüz benim konuyu alacağınız olsun.  :)))

sönen bişey yok birader, ama cevap gelmiyoki wankelmotordan elimde var bi tampon dedi ne foto var ne resim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abı  araba caca oldu  arka tanponlarda    on kaput  panjur  tamamen degıstı araba    mr2  rx7  hacımurat karması    arac bambaska bır kımlıge burundu  tavan  kısaltıldı  kapılar sıstı    neler oluyor hayatta  olmayacak hıc bırsey yok

Hah ben de onu diyodum ya benim 626.yla tek sollayabileceğim rx7 oldu yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

wosvogen golf lerin eski gti larında da modifiye için benzer tampon eklentisi gibi bişey var kanımca iyi bi usta uydurabilir, biraz araştırıyım bişiler bulabilirsem link ve resimle paylaşırım 124 den neyimiz eksik :D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

bu ön tampona rx-7 eteği konusunda yaptıgım araştırma halen dewam etmekte :D son olarak honda civic 1.6Sİ de gördüm ortalama maliyeti 250TL civarındaymış hazır bulamadıgı için fiberden ek yaptırdıgını söyledi güzel de duruyordu fakat rx-7 deki gibi delikleri yok ve içten değil önden oturtulmuş gibi resim açıklar zaten, bunun içten ve delikli halini çıkarmakda fazla farklı olmaz sanırım diye düşünüyorum kendi adıma :D  :fiuw:

18944284j6e.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...