Jump to content

Mini Cooper S

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sıgamadım ben bi türlü şu mini ye, bide tekerler tam köşelerde..Allah korusun ufak bi kazada, tabi öncelik can :) , ön taraftaki herbişe toz buz olur, onuda gectim arka tarafta yolcu varsa cok sakat_tabi bu kısa yapılan aracların kafesleri daha sert yapılıyor ancak bu kısalık yüzünden darbenin şokunu emecek alan olmuyor_sert yapmalarının amacı tabi ki kagıt gibi katlanma ihtimalini düsürmek ancak bu seferde dedigim gibi darbenin şoku emilemediğinden o güç insanın bedeninde patlıyor, yani iç organlar o basıncla eziliyor, damarlar patlıyor, gözler yuvasından fırlayıp kulaklardan kan geliyor, kısacası vücudun dısında yara bere olmadan iç kanamadan gidiyorsun :(_

bu sebeple özellikle 2000den sonra yapılan f1 araclarını carpısma esnasında kolayca dagılacak şekilde yapıyorlar, tabi bu dagılma sürücü kafesine kadar olan elemanların parcalanmasıyla oluyor sürücü kafesinde patlayacak güc oraya gelene kadar en aza indirgenmeye calısılıyor ki konumuz olan bi f1 aracı degil, bizimde ne bi f1 takımı kadar finansman olanagımız vardır ne bişey_alana hayırlı olsun kazasız belasız sürsün ama ben olsam mini düsünmezdim :(_adam akıllı sürerim diyen adam zaten cooper s e yönelmez o "s" orda bi anlam ifade ediyor, ben motor için aldım bu arabayı basacam demek oluyor yani :D hertürlü düzlüğü gördümü döşemeye kadar yolu var hesabı basar o yüzden basına bi sakatlık gelme olanagı büyüktür, bu riskle o ufacık arabanın icinde olmak istemezdim dogrusu 8:)_ancak tabi pistlerde görmek isteriz bu türden hız tutkusu olan kişileri, kendi hayatıyla dalga gececek kadar espritüel bi kişiliğe sahip olmak baskalarının hayatlarıylada bu oyunu oynama hakkı tanımaz o insanlara :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adam akıllı sürerim diyen adam zaten cooper s e yönelmez o "s" orda bi anlam ifade ediyor, ben motor için aldım bu arabayı basacam demek oluyor yani :D hertürlü düzlüğü gördümü döşemeye kadar yolu var hesabı

Bu araba aerodinamik açıdan sakat bir defa, bu söylediklerini yapamaz, yaparsa da benzini içer...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araba aerodinamik açıdan sakat bir defa, bu söylediklerini yapamaz, yaparsa da benzini içer...

abi içyor zaten :D_baya kıvrak bi arac, 163hp idi ilk cıktıgı zaman s modeli ancak sonra 170 yaptılar heralde, ufacık araba bide :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ah Aras macunu sana vereceğim ama yaşın tutmuyor daha.. :P  :-*

Sen macunu kimseye veremezsin beni takip et dedim sana dün Ahmet senin açtığın konuda bana teşekkür etti  :D çağırdım macuncuuu diye sitedeydin bakmadın bile  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen macunu kimseye veremezsin beni takip et dedim sana dün Ahmet senin açtığın konuda bana teşekkür etti  :D çağırdım macuncuuu diye sitedeydin bakmadın bile  :)

Kaçırdım onu be Müco ama zaten Ahmet en büyük adayım,öylede böylede yakalanması an meselesi. :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaçırdım onu be Müco ama zaten Ahmet en büyük adayım,öylede böylede yakalanması an meselesi. :geyik:

:D :D ben okeye dönüyorum biran abi siz sağdan devam edin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...