Jump to content

323 Neden Havada gibi duruyor.

fatihnet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

jant kapakları orjinal kapak olduğu için jant orjinaldir kesin. yanaklardan belki küçük olabilir, 70 yanak olması gerekiyor normalde.

kıyaslaman için aşağıdaki fotoda, oynanmamış orjinal lastik ebatlı bordo şimsek var.

post-0-141695274378_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla her mazda normal görünüyor gözümede bu siyah olan ilan konusu mazda artık psikolojikmi ne havada duruyor gibi geliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa abi bu arada amcaya sordum bakımları ikilerde yaptırmış bostancıda yani bizim konuştuğumuz yer orda murat usta var diyor. O yapıyordu diyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 5 yıl sonra ...

[smg id=9434]

Arkadaşlar aracımın çok yüksekte durduğunu düşünmekte ve en az 3 cm alçaltmak istemekteyim, düşünceniz nedir. 

Bu fotodaki görüntüye göre tabii, 3 cm fazlamıdır, eksikmidir, yeterlimidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlla ki alçaltmak gibi bir düşünceniz varsa ( bana kalsa yapmazdım. yere yakın arabalardan çok çektim) maksimum 3 cm yeter. Daha fazlası için asfalt dışına çıkmamak gerekiyor. Sizin oraların arazi yapısını bilemem ama Zonguldak' ta çok alçak araba sıkıntı yaratıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısınız, 3 cm yeterli , burda yollar iyi ama çok yüksek araç yavaşlatma tümsekleri var , oralara sürtme riski oluşur fazla alçaltırsak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tr şartlarında hiç tavsiye etmem. Orjinal en iyisi. Aile biner, yük biner, ani çukur olur sorun yaşarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn sezar_323  sizin önerinizide okuyunca araca hiç ellmemeye karar verdim, sadece bir ara arka amartisörlerimin biri patlayınca yan sanayi, federal pover takmıştım oda arka tarafı biraz yükseltti,  bende şu bakım kampanyası fırsatını değerlendirip değiştirecem bakalım artık son halinin fotosunu çeker bırakırım, gene yorumlarınızı rica ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn sezar_323  sizin önerinizide okuyunca araca hiç ellmemeye karar verdim, sadece bir ara arka amartisörlerimin biri patlayınca yan sanayi, federal pover takmıştım oda arka tarafı biraz yükseltti,  bende şu bakım kampanyası fırsatını değerlendirip değiştirecem bakalım artık son halinin fotosunu çeker bırakırım, gene yorumlarınızı rica ederim.

Benimde fotoğraftan gördüğüm kadarı ile arka biraz yüksek, ön tarafın yüksekliği gayet ideal. Mazda'nın kendi amortisörü olan Tokico veya KYB marka olan amortisörlerle arka tarafı değiştirirseniz bence orjinal yüksekliği gayet iyi olur. BG kasalar zaten şasi olarak oldukça yere yakındır, birde ekstra alçalınca çok tehlikeli oluyor. Görsel olarak güzel oluyor ama kullanım olarak riskli. Yollarımız malesef kötü sürprizlerle dolu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Atalarımız boşuna dememiş  "G*tü yere yakın olandan korkacaksın" diye  :D

G...t yerinde kalsın o zaman yapacak bişey yok.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...