Jump to content

Subaru Impreza

bircan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

4

• Gökhan

3

• M.E.G

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

ooof offf şeytan sat guzuyu 3-5 koy üstüne al bi 2006 model civarı bi tane dio ama hatun geçen doru bi laf etti sen bunada ekran takar çok masraf edersin batarız durduk yere diyor :D :D :D :D

valla şeytan beni de dürtüklüyor ama salağın hesaba katmadığı bir şey var; cep delik cepken delik :D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok wrx alıp aradaki fiyat farkıyla ekran vs falan yapacam alete :D :D

yakışır abi hayırlı uğurlu olsun :D :D :D Bende bıktım bu AT arabasından peşinden gelirim artık subaruclub :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar şuna hafiften niyetlenir gibi oldumda, 1.5 ların turbosu geldimi gerçekten yoksa sonradanmı çakma anlayamadım

http://www.sahibinden.com/1_5_impreza_155_hp_turbo_WQQaXQQ9468956WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=5#mega

bir kaç sene önce bir galeride üzerinde 1.5 150 hp yazan bi subaru görmüştüm ama bir daha görmediğimden çok iddaalı olmayacağım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bir kaç sene önce bir galeride üzerinde 1.5 150 hp yazan bi subaru görmüştüm ama bir daha görmediğimden çok iddaalı olmayacağım...

garantisi devam ediyormuş aracın dolayısıyla sonradan turbolandıgını sanmıyorum ama eminde olamadım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

geyik cevap:

olsa ne olur ki.

boşuna meşgul etme insanları :D

----------------------------------------------------

ciddi cevap:

bildiğim kadarıyla yok ama emin değilim. bir de arabanın arkasında wrx sti yazıyor, kaputu sti kaputu falan ama kendisi sti değil. yani ne şekilde olursa olsun çakma bir araba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

buna 44 bin lira verene kadar yaklaşık yarı fiyatına 99 model GT lerden almak çok daha mantıklı geliyor. arasında da yaklaşık 75hp fark var bununla ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest mustafa_g

benim araba başka bir başlıkta anlattığım sebeplerden dolayı sanayide kalırken 2 günlüğüne kuzenin impreza bende kaldı. ben de izlenimlerimi aktarmak istedim.

araba 1999 model impreza GT. 2000cc turbo beslemeli olan bu arabada orjinal momo direksiyon, yarış koltukları ile daha içine girer girmez beygir zengini bir araba olduğunu hissettiriyor. boxer motorun sesi inanılmaz keyifli. arabadaki HKS son susturucu yüzünden polisle uğraşmamak için onun yerine özel yapım bir son susturucu takılı ama seste pek değişiklik yok, sadece çıkış ucu daha küçük o kadar.

arabanın 4 çeker olması sayesinde kalkışlarda nerdeyse hiç patinaja düşmüyor gibi birşey. normal kalkışta turboyu doldurana kadarki sürede standart 2000cc araba gibi kalksa da 2500 devirden sonra kendisini gösteren turbo sayesinde bir anda şahlanıyor araba. bu söylediğim süre öyle uzun zaman alan bir süre değil tabii, sadece 1-2 saniye kadar sürüyor. vites değişimlerinde devreye giren B.O.V. un çıkarttığı ses ise yanından geçtiğiniz arabanın sürücüsünü abondene etmeye yetiyor. :D araba 5. vites 2000 devir civarında 90km/s hız yapıyor ama emin olun o arabada 90 la gitmek mümkün değil. itiraf ediyorum 50km. limitli yolda (ş.içi değil, yol yapım çalışması olan ş. dışı yol) ibreye baktığımda 150 ile gittiğimi farkettim ;D

süspansiyonu benim arabaya göre oldukça sert, yol tutuşu çok güzel (4 çeker olmasının büyük avantajı var bunda) fakat debrijajı alabildiğine sert. hani es kaza yoğun trafikte dur kalk yapacak olsanız 15 dakika sonra sol bacağınız tutmaz duruma gelebilir :D bir ara benim arabayı satıp impreza almayı bile düşündüm. ta ki benzinliğe girip benzin alana kadar. herifçioğlu benzini yakmamış resmen kafaya dikip lıkır lıkır içmiş :(

imprezayı bırakıp kendi arabama bindiğimde farkettim ki benim arabamın performansı onunki kadar olmasa bile cadde kullanımı için gayet yeterli. kullanımı daha rahat ve en azından onun ancak yarısı kadar benzin yakıyor :D

sırf haftasonları kullanmak için 2. araba olarak alınabilir ama bana göre kesinlikle gündelik kullanıma uygun bir araba değil. insanın benzin ve ceza parası ödemekten iflahı kesilir yeminlen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende bir kere bi abinin aynı kasa impreza'sını kullandım bana dediği laf ömrün boyunca uzak dur bu arabadan yoksa benzinciye ortak olursun  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

benim araba başka bir başlıkta anlattığım sebeplerden dolayı sanayide kalırken 2 günlüğüne kuzenin impreza bende kaldı. ben de izlenimlerimi aktarmak istedim.

araba 1999 model impreza GT. 2000cc turbo beslemeli olan bu arabada orjinal momo direksiyon, yarış koltukları ile daha içine girer girmez beygir zengini bir araba olduğunu hissettiriyor. boxer motorun sesi inanılmaz keyifli. arabadaki HKS son susturucu yüzünden polisle uğraşmamak için onun yerine özel yapım bir son susturucu takılı ama seste pek değişiklik yok, sadece çıkış ucu daha küçük o kadar.

arabanın 4 çeker olması sayesinde kalkışlarda nerdeyse hiç patinaja düşmüyor gibi birşey. normal kalkışta turboyu doldurana kadarki sürede standart 2000cc araba gibi kalksa da 2500 devirden sonra kendisini gösteren turbo sayesinde bir anda şahlanıyor araba. bu söylediğim süre öyle uzun zaman alan bir süre değil tabii, sadece 1-2 saniye kadar sürüyor. vites değişimlerinde devreye giren B.O.V. un çıkarttığı ses ise yanından geçtiğiniz arabanın sürücüsünü abondene etmeye yetiyor. :D araba 5. vites 2000 devir civarında 90km/s hız yapıyor ama emin olun o arabada 90 la gitmek mümkün değil. itiraf ediyorum 50km. limitli yolda (ş.içi değil, yol yapım çalışması olan ş. dışı yol) ibreye baktığımda 150 ile gittiğimi farkettim ;D

süspansiyonu benim arabaya göre oldukça sert, yol tutuşu çok güzel (4 çeker olmasının büyük avantajı var bunda) fakat debrijajı alabildiğine sert. hani es kaza yoğun trafikte dur kalk yapacak olsanız 15 dakika sonra sol bacağınız tutmaz duruma gelebilir :D bir ara benim arabayı satıp impreza almayı bile düşündüm. ta ki benzinliğe girip benzin alana kadar. herifçioğlu benzini yakmamış resmen kafaya dikip lıkır lıkır içmiş :(

imprezayı bırakıp kendi arabama bindiğimde farkettim ki benim arabamın performansı onunki kadar olmasa bile cadde kullanımı için gayet yeterli. kullanımı daha rahat ve en azından onun ancak yarısı kadar benzin yakıyor :D

sırf haftasonları kullanmak için 2. araba olarak alınabilir ama bana göre kesinlikle gündelik kullanıma uygun bir araba değil. insanın benzin ve ceza parası ödemekten iflahı kesilir yeminlen :D

yavlum 5 sene önce ayda 1000 lira harcıyordum benzine sonrasında 1.4 opel almıştım iyileşebilmek için :D :D :D kesinlikle haftasonu çıkarılması gereken bi araç baba parası yiyosan o ayrı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...