Jump to content

Park Lambası Sorunu

whiteboy1661
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar tekrar merhaba, mazdamın performansı ve doch motorunun verdiği o tok sesten çok ama çok memnunum. Özellikle önceki aracım hyundai accent 2003 1.5 dizel olunca, mazdaya bindikten sonra önceki aracımın traktör olduğuna kanaat getirdim.:) çok hoş bir sesi var mazdanın, ve  98 model ama 2005 hyundai accent den bile daha üstün ve donanımlı duruyor. Fakat bir sorunum var, aracımı muayene sokucam, arka farlar sağlam yalnızca arka sol park lambasında 3 e 2 cm kalınlığında bi kırık var, üzerine kırmızı fosforlu bir bant yapıştırılmış, lamba yanıyor ama, muayeneden geçmiyor, servise sordum komple değişmesi gerekiyor ve fiyatı is 300 tl civarı dediler. Japon yedek parçacıya sordum yan sanayi, üretilmemiş dediler, çıkmacıya sordum bulamadım, bana yardımcı olabilirmisniz biraz daha uygun fiyata nerden nasıl bulabilirim?

Yalnız aracın diğer bütün aksımı motru mükemmel çalışıyo, biraz yakıtı yüksek ama kardan dolayıdır diyorum, bilenler varsa bana yardımcı olabilirler mi, aracımda tüp takılı değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence sen aynı arabadan bul bi tane Maraş'ta. Bi şekilde ikna edip stopu ödünç alarak muayeneden geçirirsin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...