Jump to content

Nissan GT-R Spec V

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

grisini ilk getirenler Miniks Racing Performance ın sahipleri olan ikizlerdi.. mavi renkli turbo laguna dersem belki hatırlarsınız.. kendileri getirdiler aracı, işlemlerle kendileri ugrastılar diye biliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kado bu araç ne kadarki?

Bir ferrari bir porsche gibi ünlü bir araç olmayabilir ama sahip olduğu beygir gücünü eşsiz bir elektronik ve mekanik sistemle yere aktardığı için verimi oldukça fazla. Dolayısıyla bir porscheden daha iyi sayısal değerlere sahip. Orta konsoldaki bilgisayar sistemini de GranTurismo oyun geliştirme ekibi geliştirmiş ve birçok özelliğe sahip.

08.nissan.skyline.gtr.cc.500.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yalnız konusunu ekledigim spec-V.. normalinden 100bin usd kadar daha pahalı :)

3-5 $ İÇİN beni mi kıracaksın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3-5 $ İÇİN beni mi kıracaksın :D

olur mu hic yau, bak hele :D bunu sana normalinin fiyatına bırakırız ayıpsın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzelmiş beğendim 2009 model temiz bi 2. elini bulursam alabilirim tabi temizini bulmak 2020de zor olabilir :)

Senede 10.000 - 15.000 atarım kenara diyorsun yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu muhabbet yıllardır var :D 10 yıl sonra alırım  :) O zaman şimdi 15 yaşındaki bu tür araçları alabiliyor olmanız gerekiyor  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

grisini ilk getirenler Miniks Racing Performance ın sahipleri olan ikizlerdi.. mavi renkli turbo laguna dersem belki hatırlarsınız.. kendileri getirdiler aracı, işlemlerle kendileri ugrastılar diye biliyorum..

Hilmi ve Ahmet.

her ikisiyle de oldukça samimiydik ama bazı şerefsizler yüzünden görüşmez olduk. sözünü ettiğin laguna en son körfez pistinde gördüğümde sökülüp orjinale yakın hale getirmişlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...