Jump to content

Vergi sonrası Sonax'a işte benim guzunun son hali

Guest sedemirkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest sedemirkan
Guest uyumsuzelement

leydızın centılmını :D garanti bankası'dan oto vergisini ödeyen herkes 200 tl lik boya koruma,hare giderme ve cila işlemine dekont göstererek 100 liraya yaptırabiliyor ben guzumun 38 liralık vergisini öder ödemez sonax ta soluğu aldım ve sonuç..

http://img89.imageshack.us/img89/8922/dsc00072uy3.jpg

zaten 100 liralık bişi en fazla :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel kampanya olmuş, sonax temizleme ve koruma işini çok güzel yapıyor. 100 lira mantıklı fiyat.

Maşallah ışıl ışıl olmuş arabada tertemiz  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu legende bir spoiler çok güzel gider aslında 323HB lere çok yakışıyor spoiler tabi benim düşüncem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sedemirkan

Bu legende bir spoiler çok güzel gider aslında 323HB lere çok yakışıyor spoiler tabi benim düşüncem.

evet fatih ben en çok bu spoiler'i beyendim benim takada nasıl durur acaba :egy: :egy:

spoilerdh5.jpg

w465.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sedemirkan

:nazar: pırıl pırıl olmuş :) Yalnız sticker da "b" harfi gitmiş sanırım yeni sticker zamanın gelmiş :D

evet burak abi stickerlerden çok şikayetciyim her yıkatmada bir harf gidiyor yapıştırmasıda çok zahmetliydi zaten yapışkanla beraber kalkıyodu camdakileri inan 1 saat de yapıştırdım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet burak abi stickerlerden çok şikayetciyim her yıkatmada bir harf gidiyor yapıştırmasıda çok zahmetliydi zaten yapışkanla beraber kalkıyodu camdakileri inan 1 saat de yapıştırdım..

ekibi gönderelim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ilk benim arabaya yapıştırıldı hala ne koptu ne çıktı 2 günde birde yıkanır  senin sticker iyi yapışmamış demkki :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent gibi benim de problemim yok. Kaç kere yıkatma, yağmur, çamur, kar, sıcak gördü hala ilk günki gibi :) Düzgün yapışmamıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sedemirkan

Bu konuda yetişmiş özel bir tim mevcut. Buluşma olursa onlar yapıştırırlar :D

hay maşallah başka hangi club ta var sticker timi be  :tey: :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...