Jump to content

Araç muayeneden geçmedi

whiteboy1661
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar, aracım 1998 626, aracım muayeneden  arka stabilizatör hasarlı diye geçmedi, yaw bu stabilizatör nedir anlamadım. yardımcı olabilirmisiniz hakkında bilgisi olan varsa , teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

Stabilizatörler bir aracın şerit stabilitesini ve dolayısıyla sürüş davranımını iyileştirir. Aynı zamanda aracın şahlanma eğilimini ve yan sallanma hareketlerini azaltırlar. İyileştirilen şerit stabilitesi viraj almayı daha güvenli ve daha konforlu hale getirir. Bunun için her iki tekerlek bağlantısı yay çeliğinden yapılmış U biçiminde bir demirle bağlanır. Böylece tek tarafta oluşan kaldıraç kuvvetleri karşıdaki tarafa dengeleyici bir etki yapar. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkürler arkadaşlar, konuyu anladığım ve aracımda böyle bir özellik bulunduğu için memnunda oldum ayrıca :)  fakat ben bu hasarı nasıl ve nerde yaptıracam, daha doğrusu yine parça almak zorunda kalcammı, nasıl olcak acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkürler arkadaşlar, konuyu anladığım ve aracımda böyle bir özellik bulunduğu için memnunda oldum ayrıca :)  fakat ben bu hasarı nasıl ve nerde yaptıracam, daha doğrusu yine parça almak zorunda kalcammı, nasıl olcak acaba?

bi servise git bence gerekli bilgiyi alırsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk işin yakın çevrende yetkili mazda servisi varsa bi göstermek olsun eğer yoksa

mazdadan anlayan bi özel servise aracını götürüp fikir alabilirsin  :)  

eğer kaskon varsa anlaşmalı bir servise gidip beyan vererekte yaptırabilirsin  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...