Jump to content

Aramıza Hoşgeldin Egemen :)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla bizimkinin abisi varken Fenerbahceli olmasi zor gorunuyor :D Emre de zaten bosladi, simdi tamgaz  Cimbomlu ve cok isabetli atislar yapiyor :D

Ilac konusunda eve gidince soyliyim ismini hatirlayamadim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah analı babalı büyütsün  :nazar:  darısı bizim gibi evlilik planları yapanlara  :) (kaldı 35 ;D 40 'a tamamlamaya az kaldı  :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

Allah analı babalı büyütsün  :nazar:  darısı bizim gibi evlilik planları yapanlara  :) (kaldı 35 ;D 40 'a tamamlamaya az kaldı  :D )

hayırdır başlık parasımı biriktiosun :D :D ne gerenk var bi akşam toplanıp kaçıralım kızı senin için :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırdır başlık parasımı biriktiosun :D :D ne gerenk var bi akşam toplanıp kaçıralım kızı senin için :D

kaçıracak kadar yokuş yapan  yok ki :D  Allah'ın izni ile haftaya istemeye gidiyoruz  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

kaçıracak kadar yokuş yapan  yok ki :D  Allah'ın izni ile haftaya istemeye gidiyoruz  :hi:

abi Allah analı babalı büyütsün :)

daha dur kızı istemeye gitmediler ne büyütmesi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

vermezlerse kaçırırmıyız abi :D  aaay aynı filmlerdeki gibi ne heyecanlı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Anneye; geçmiş olsun,

Babaya; gözün aydın,

Miniğe; hoşgeldin :)

yeni doğanlara ve (portakaldaki vitaminler hariç) yeni doğacaklara Allah sağlıklı, mutlu ömürler versin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halil İbrahim hayırlı haberlerini bekiliyoruz artık, senin guzuyu güzel bi süsletirsin düğünde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halil İbrahim hayırlı haberlerini bekiliyoruz artık, senin guzuyu güzel bi süsletirsin düğünde :)

eyvallah diyorum hayırlısıyla haftaya istemeye gidip yüzük takacağız  :nazar:

benim guzu idmanlı süslenme konusunda  :tey::D 

351_11_11_08_9_26_27_1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...