Jump to content

Arkadaşlar Bipper konusunda Yardım

VOLEN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aynı arabayı fiat, pejo, citroen ve galiba reno olmak üzere 4 farklı marka birden üretiyor. fotolardan falan şirin gibi görünen ama yakından hiç halta benzemeyen iğrenç bir araba. fiyatları hakkında net bilgim yok ama bunu alacağına yeni reno kangoo alsan daha iyi olur kanımca. hem yeni kangoolarda ses yalıtımı, ön/arka koltukların ara boşluğu, yerden yüksekliği gibi aklıma gelen bir iki konuda iyileştirildiğini biliyorum. dizellerin yakıt tüketimi de oldukça tatminkar ;)

bu araç tofaş  fiat tarafından bursada üretiliyor  psa gruba satılıyor. Tek fark motor- şanzuman ve bir kaç küçük donanım farklılığı (kol dayama, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu vs gibi)

Üretici firma çalışanı olarak şahsi önerim fiat al, multijet motor zaten az tüketimi ve sorunsuzluğuyla bilinen bir motor, gayet memnun kalırsın.

Ayrıca şunuda ekleyeyim bu araç 2008 yılı van of the year ödülünü aldı, kangoo ile karşılaştırmaya kalkma :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

kullandığım ticari araçlardan (kangoo,doblo,partner,connect) en çok ford un kini beğenmiştim ama caddy kullanmadım. fiyat olarakta diğerleri ile arasında baya bi uçurum olması sanırım caddy nin biraz daha farklı olduğunu gösteriyor :)

bu arada peugeot partner en dandiği diyebilirim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...