Jump to content

Diğer Marka Reklamları

Anıl
 Paylaş

Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?  

39 oy

1. 1. Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?

• Opel
      0
    • Renault
      3
    • Toyota
      7
    • Volkswagen
      12
    • Dacia
      0
    • Fiat
      1
    • Ford
      1
    • Hyundai
      2
    • Honda
      5
    • Mercedes
      1
    • Peugeot
      0
    • Seat
      1
    • Volvo
      4
    • BMW
      4
    • Diğer
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

... mercedes in yanında audi fanıyımdırda aynı zamanda :D

Grrrrrrrr Audi...

Bu arada söylemedim sanırım, bizim Audi'nin şanzıman da bozuldu, manuel'e geçmiyo tiptronik vites, servise götürmeye tırsıyom valla yağlısından fiyat çıkarcaklar diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tipik vw grubu arızaları.Benim baldızın audide mortingen bacanağın passat hava yastığı arıza veriyor habire ,şanzımanda problem var klima moku yemiş.12.000 ytl fatura çıktı. :o marka pazarlama... O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şanzıman problemi zaten, babam manuel'i de kullanmıyo, o nedenle servise götürmüyorum hiç, yolda kalana kadar da gitmez servise şanzıman yüzünden... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Grrrrrrrr Audi...

Bu arada söylemedim sanırım, bizim Audi'nin şanzıman da bozuldu, manuel'e geçmiyo tiptronik vites, servise götürmeye tırsıyom valla yağlısından fiyat çıkarcaklar diye :D

valla bugunki filmde adam audi a6 mı 8 mi emin deilim 2 kata yakın mesafeden düşüo havayastıgı açılmadı aynı filmde vw cip kaza yaptı onda da tık yok bu alamanlar hevaa yastıgı kullanmuolarmı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şanzıman problemi zaten, babam manuel'i de kullanmıyo, o nedenle servise götürmüyorum hiç, yolda kalana kadar da gitmez servise şanzıman yüzünden... :D

Honda alsaydınız bunlar başınıza gelmezdi. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eheh peder bey o tiptronikin gazete reklamına bayılıp almıştı arabayı, tiptronik vitesin fotoğrafını çekmişler (topuz ve etrafındaki PRND+- bölümü) otomatik tarafa Clark Kent, Manuel'e Superman yazmışlardı, süper fikirdi harbiden..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah Uygar, çok severim böyle rahatsız, basit şarkıları :D

En güzel yanı da genellikle şarkı bayamadan biter bu şarkılar, kısa olur yani. Bkz. bu : 1:38 dk, Coldplay See You Soon & Don't Panic ~ 2.5 dk filan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gökveay

şu renault arabaları gördükçe hangi modeli olursa olsun ya askeri araçlar ,ya polis araçları aklıma geliyo :D bi ısınamadım şu markaya...gerçi babamın reno 12 ts sini ve ardından gelen broadwayini unutamam  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu sene madara oldular F1 de gövde gösterisi yapsalar ne olur :D

F1 aracı 4 yıldızdamı kaldı niye madara oldularki :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilemediğimden sordum yav :) hani gerçekten mi çarpışmış o arabalar yoksa film hilesi mi anlamında?

Bence hilesi, produksiyon olarak daha pahalıya patlar, çarpıştırmışlardır diye düşünüyorum. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...