Jump to content

Diğer Marka Reklamları

Anıl
 Paylaş

Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?  

39 oy

1. 1. Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?

• Opel
      0
    • Renault
      3
    • Toyota
      7
    • Volkswagen
      12
    • Dacia
      0
    • Fiat
      1
    • Ford
      1
    • Hyundai
      2
    • Honda
      5
    • Mercedes
      1
    • Peugeot
      0
    • Seat
      1
    • Volvo
      4
    • BMW
      4
    • Diğer
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben mesih değilim ama sen hem zevksiz hem beceyiksizsin.. Selim paşa bile daha ufacıkken bunu fark etti :D :D

Ben bu halimle de geniş bir hayran kitlesine sahibim :D Sen bana laf yetiştirene kadar yat uyu da sabah sabah yola çıkmadan uykunu almış ol :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu halimle de geniş bir hayran kitlesine sahibim :D Sen bana laf yetiştirene kadar yat uyu da sabah sabah yola çıkmadan uykunu almış ol :)

peki tamam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Yolda bir tane Polisin olmaması ilginç.Yurtdışında olsa şimdiye kadar 50 kere durdururlardı.Bu tipler yolda geberse hiç üzülmem.Durup yardım bile etmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

iyi makas atmış ama tiko memo :D

gecen gun boğaz köprüsünde yakalattığım araç aklıma geldi. plakası olmayan kırmızı bi hacı murat makaslar atarak gidiyordu. köprü girişinde şikayet ettim. çıkışta yakalamışlar bi baktım içinde 15-16 yaşlarında 2 çocuk vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

sadece kendisi geberip gitse hiç sorun değil ama bu gerzek yüzünden masum insanların da canına malına zarar gelir. biz boş yolda drag denemesi yapıp çektik diye yüzümüz kızarıyor, adam ne yüzünü ne de plakasını gizleme ihtiyacı bile hissetmemiş. :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

sadece kendisi geberip gitse hiç sorun değil ama bu gerzek yüzünden masum insanların da canına malına zarar gelir. biz boş yolda drag denemesi yapıp çektik diye yüzümüz kızarıyor, adam ne yüzünü ne de plakasını gizleme ihtiyacı bile hissetmemiş. :sopa:

bulup dövelim mi abi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...