Jump to content

Diğer Marka Reklamları

Anıl
 Paylaş

Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?  

39 oy

1. 1. Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?

• Opel
      0
    • Renault
      3
    • Toyota
      7
    • Volkswagen
      12
    • Dacia
      0
    • Fiat
      1
    • Ford
      1
    • Hyundai
      2
    • Honda
      5
    • Mercedes
      1
    • Peugeot
      0
    • Seat
      1
    • Volvo
      4
    • BMW
      4
    • Diğer
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

Görüşene kadar cini şişede tut o zaman! Senin bu Mazda 3 tutkusu devam ederse, görüşeceğiz gibi görünüyor...

Bir dahaki buluşmada hatırlat abi şişeden çıkan cin ile ilgili güzel bir fıkra geldi aklıma... Şimdi anlat deme sakın, uzak diyarlardan kendini bi halt zanneden şahsiyetler fena alınıyor.

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne kadar reklam izliyorsun sen öyle :) Fiat'in punto mu ne o reklamı güzeldi bence .

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

o hayatına anlam kat diyen alors on dancelı reklam mı  :D arabanın nesini tanıtıyor anlamadım ben ? sizi meyhaneye, arkadaşlarının evine götürüyor gibi bir anlamı yoktur heralde  :D  araba ile ilgili bir anlam taşımıyor bence  :D  boya reklamı olsa neyse diyecem hayatına renk katlı bir slogan ile  :D

Buradaki taktik müşteriye yakın olmak, reklama konu olan popüler şarkılar ve güncel olaylar ile  Fiat vatandaşın beyninde yenilikçi ve bizden biri olarak yer ediyor halbuki teknoloji  tasarım en aşa 10 yıl geride...Satışlara bakınca başarılı oldukları ortada...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradaki taktik müşteriye yakın olmak, reklama konu olan popüler şarkılar ve güncel olaylar ile  Fiat vatandaşın beyninde yenilikçi ve bizden biri olarak yer ediyor halbuki teknoloji  tasarım en aşa 10 yıl geride...Satışlara bakınca başarılı oldukları ortada...

o zaman benim sevdiğim reklamlardan değil diyelim :D çünkü bir anlam çıkaramadım..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu reklamlar zaten Fiat arabaları alabilecek vatandaşa, esnafa, gençlere göre... Seni daha sofistike reklamlar cezbedecektir, mesela "benim babam toyota gibi adam" reklamı  milyon sattı ama çocuklu aileler aldı ,  mitsubishi köpek balığı karaya çıktı dedi bütün agresif gençlerin hayallerini süsledi ... Citroen'in aracı robota dönüştü ne kadar teknik abi varsa aracı ileri teknoloji zanetti gitti aldı , sonra hepsi ellerinde patladı :)

Yani hedef kitleyi yönlendirmek lazım , vatandaşın beynini modlayabiliyor musun aracı almak için işte mesele orda...

Peki Mazda'nın hedef kitlesi nedir ? Mazda reklamlarında ne vurgulanır ? bilen var mı... ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hedef kitlesinde ben varım :) reklama da ihtiyac yok yani . Ama lansmana çağırmazlarsa ayıp ederler bak bu sefer :P

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın hedef kitlesi diye bir şeyi yok, yani reklamlarda saf araba sürmekten başka , bu araba sizin gibilere göredir diye bir bilgi yok ,  bu arabayı alın piyasa yapın, arabanızla aşkı yakalayın, çocuklarınızı rahat şekilde gezdirin  gibi duygu/sevgi temalı bir yönlendirmeleri de yok ...

Hal böyle olunca ülkemizde Mazda insanlardan baya bi uzakta kalıyor, o sıcaklığı yakalayamıyor mühendis kafasıyla yaptığı reklamlardan...Birtek Meksikalıların bunun aksine çabaladığını gördüm ve başarılı görünüyorlar...

Sadece sürüş keyfi temalı , vatandaşa basit görünüp çok azının ilgisini çeken reklamlardan ziyade , vatandaşı yönlendirmek de lazım , bu aracı alırsın şunları bunları yaparsın, bu araç tam da sizin gibilere göre diye gaz vereceksin ki vatandaş gaza gelsin , içinde bir merak uyansın gitsin araca baksın ve alsın...

Mesela Mazda kullanıcılarının profiline baktığımızda genelinin otomotiv bilgisi üst düzeyde , neden bu vurgulanmasın ki reklamlarda , Takumilerin yaptğı aracı , yine kendi işlerinde takumi olanların , profesyonellerin tercih ettiği bir şekilde vurgulanırsa reklamlarda diğer tüm markalar amatör kümede kalır  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim halk mercedes bmw türü reklam seviyor  :D arabanın arka farlarına bakıp offf şuna bak beee diyen bir milletiz. türk halkı arka farı ledli veya ışık tüpü olan önü de led cümbüşü olan her arabaya offf diyor zaten..  karanlık ortam dumanlar sert ses tonlu adam vs. olan  reklamlara bayılıyor :D  ben daha çok yaratıcı bir şekilde tanıtan veya hislere hitap edecek bir şekilde tanıtan filmleri seviyorum. önceki mesajda paylaştıklarım gibi :D hele golfün  son reklamı vardı ya depeche mode şarkısı çalan :D çok beğendim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüşene kadar cini şişede tut o zaman! Senin bu Mazda 3 tutkusu devam ederse, görüşeceğiz gibi görünüyor...

Nasipse bir gün bir yerlerde yine muhabbeti koyulaştırırız abi, nasip değilse elden gelen bir şey olmaz, sen cin fıkrasından mahrum kalırsın bende senin tatlı hoş sohbetinden...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...

ya bu mazda sadede bizim çok akıllı insanımızın çok fazla tercih etmediği bi marka ya:D şuraya bak reklamda cidden mazda baya fazla :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mercedes GL modelinin. Aksiyon filmi gibi reklam videosu. Reklam boyunca sanırım 3 tane Mazda gördüm. :)

Mazda reklamı gibi olmuş :) bilinçaltından  sinyaller veriyor :P

GL haaarbiden güzel araç ama :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...