Jump to content

Diğer Marka Reklamları

Anıl
 Paylaş

Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?  

39 oy

1. 1. Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?

• Opel
      0
    • Renault
      3
    • Toyota
      7
    • Volkswagen
      12
    • Dacia
      0
    • Fiat
      1
    • Ford
      1
    • Hyundai
      2
    • Honda
      5
    • Mercedes
      1
    • Peugeot
      0
    • Seat
      1
    • Volvo
      4
    • BMW
      4
    • Diğer
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

:) tavukların bu özelliğini hiç bilmiyordum... Ama Mercedes tavuklardan ilham aladursun Mazda yırtıcı hayvanların geriliminden yola çıkarak bizi heyecanlandırmaya devam etsin isterim :)..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok ilginç , resmen  kafalar havada  asılı kalmış gibi, hareketlerden hiç etkilenmiyolar. :D :D

:D Ben de tavukların bu özelliğini bilmiyordum. Bu videonun Türk usülü olanı da var youtube'ta :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Böyle performanslı ticariler yapmasınlar sonra otoyolların hakiminin kendileri olduklarını zannediyorlar...170 kapatıp giden minibüslere yol vermek istemiyorum kardeşim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Astra Asla Yolda Kalmaz"

Hadi len oradan! demek istiyorum :) Japon'lar bile böyle iddialı bir slogan kullanamazken, sen kimsin ki? Alman'mış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zamanında Pöjo'yu iflastan kurtaran 205 efsanesi 208 GTI  ile geri dönmüş

1990 lara doğru hayallerimizi süsleyen 205 reklamını hatırlayalım

Yeni 208 GTI

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu reklamları görünce aklıma geldi  :) , keşke Mazda'da Lantis'i 16 - 17 yıl sonra yeniden yaratsa ve satışa sunsa. Lantis günümüzde bile mercekli farlar, çıtasız kapılar, alçak tavanı ile ilgi çekiciliğini koruyor , günümüz teknolojisi ve tasarımıyla yeniden yaratılsa herkesin nefesi kesilirdi herelde. Motorunuda 1.5 Sky-active turbo olarak çıkartsa çok felaket olurdu o kesin  :)  . MPS serinden ayrı olarak  Mazda'nın Lantis ruhunu günümüz tekolojisiyle yeniden yakalayıp düşük hacim, yüksek beygir, rakipsiz tasarım, uygun fiyat stratejisi ile , gençlerin içini ısıtacak yeni bir Lantis'e ihtiyacı var. Vosvosa , opele , pejo ya , seat'lara rakip olup Hot Hatch pazarına girmeli bence .  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Şu ana kadar gördüğüm en değişik, en yaratıcı reklam bu olabilir. Honda Type R... İki değişik hikâye var, klavyede "R" tuşuna bastığınızda aksiyonu bol bir hikâye, basmadığınızda başka bir hikâye.

https://www.youtube.com/user/HondaVideo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

madrid, milano ve brüksel’den 3 ünlü hava durumu sunucusunun baş rolde olduğu reklamda, sunucular kendi tahminlerine göre giyiniyorlar. aynı zamanda araç da örneğin, güneşli tahmini yapıldıysa otomatik olarak sunroofu açıyor. hava tahmini yapan bu 3 kişinin başlarına gelenleri videodan izleyebilirsiniz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakikayı geçen video izleyemem, sıkar, boğar, kapatırım demeyin. Bence izleyin :) Mekanından, görüntü yönetmenine, şarkı seçimine muhteşem bir çalışma çıkarmış Volvo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Honda'nın reklamları vs. diğer marka reklamları denildiğinde, her şartta Honda'nın reklamlarının bir adım önde olduğunu söyleyebilirim. Çalıştıkları ajanslardan mı yoksa büyük bütçeler ayırdıklarından mıdır nedir çok büyük farklılıklar göze çarpıyor.

Yine müthiş bir reklamla karşımızdalar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Frenlemeyle açığa çıkan enerjiyi insanlara kahvaltı ısmarlayarak kullanıyoruz temalı Toyota reklamı. Kahveler, tostlar omletler :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam yarıştı, vatandaş yedi içti , karnını doyurdu... Düşündümde bizim ülkenin yönetimini de Japonlara mı taşere etsek napsak... 

Mazda'nın Skyactiv vizyonu ile  ülkemiz yönetilse:

- Emniyet üst düzeyde olur

- Ekonomi sağlanan tasarruflarla uzar gider,işsizlik dip yapar ,gelir dağılımındaki uçurum ortadan kalkar

- Bilimde sınırlar zorlanır, teknoloji üst seviyede hayatımıza servis edilir

- Sorunsuz ve sürdürülebilir bir devletimiz olur

- Sonuçda sınırlar içinde şerefli bir hayat süren herkes bu ülkede yaşıyor olmanın haklı gururunu taşır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...