Jump to content

Diğer Marka Reklamları

Anıl
 Paylaş

Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?  

39 oy

1. 1. Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?

• Opel
      0
    • Renault
      3
    • Toyota
      7
    • Volkswagen
      12
    • Dacia
      0
    • Fiat
      1
    • Ford
      1
    • Hyundai
      2
    • Honda
      5
    • Mercedes
      1
    • Peugeot
      0
    • Seat
      1
    • Volvo
      4
    • BMW
      4
    • Diğer
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest sevimli06

ii güzel çarpışıyolarda sanki ön kaputun altında motor yokmuş gibi bunların :) her çarpışmada dikkatimi çeken  bişey daha aynalar kağıt gibi sallanıyor sanki önceden koparılmış gibi :) vee son olarak hiçbirinde bu çarpışmalar esnasında airbag açılmıyor camlar patlamıyoor :)  hadi camlarıda geçtik airbag bu çarpışlarda açılmıyorsa ben bu arabaya zaten binmem.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıyırmıs onlar yenı fbrıka acarlardı o paraya chery gııbı aaba uretır cakarlardı mıllete sonra ürdün kralı gıbı para yerlerdı :) ben onunde  bısuru yuvarlak olannn arabaya bınmem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

citröen c4 robotlaşan araç reklamı bile bundan güzel.. tamamen pc başında hazırlanmış bir reklam.. reklam firması audi cilere ii fiyat vermişler ve sanırım almışlar :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

audilerin niye pahalı oldugu anlaşıldı verirsen bi reklama o kadar parayı, kaldıki reklam öyle parmak ısırtıp vay ne güzel bi daha cıksada izlesek dedirtecek bi reklam olmamış valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hep aynı şeyi söylüyorum dilimde tüy bitti.Marka pazarlama işte.Artık bu oturmuş millet alıyor tonlarca para verip.Yinede tebrik etmek lazım.Bizimkiler panoya bi afiş bile asmadı.Bu işler böyle yürüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu bu reklamın neresi o kadar para ? Üretim sürecini bilinen bir teknikle çekmişler. Hondanın araç parçalarından yaptığı reklam buna 2 dünya turu atar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yalnız en yavas yapılan otomobil olsaymıs konunun baslıı daha iyi olurmus kanımca, bu şekil baslıktan edindiğimiz fikir daha bi farklı oluyo :jedi: mercedes in yanında audi fanıyımdırda aynı zamanda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...