Jump to content

Diğer Marka Reklamları

Anıl
 Paylaş

Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?  

39 oy

1. 1. Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?

• Opel
      0
    • Renault
      3
    • Toyota
      7
    • Volkswagen
      12
    • Dacia
      0
    • Fiat
      1
    • Ford
      1
    • Hyundai
      2
    • Honda
      5
    • Mercedes
      1
    • Peugeot
      0
    • Seat
      1
    • Volvo
      4
    • BMW
      4
    • Diğer
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 7 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...

Abi bu tuş hayalleri gerçek ediyor sanki,  aracı kullanan yenge sanırım abileri düşünüyordu ..

Bizde olsa olsa vatandaş bu tuşla benzin istasyonuna gider ucuz benzin alırdı, başka ne hayali olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olsa da basmam öyle tuşa ben! Abileriyle birlikte gelmişler, görmüyor musun?

sana gömü tuşu lazım abi :D aşiret gelse fark etmez sana :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gene de bu tuşa basılınca gelen tiplerin bir kısmı hoşuma gitmedi. Eski usul cin çıksa da, biz dilekte bulunsak, olmuyor muydu?

Abi bu tuş hayalleri gerçek ediyor sanki,  aracı kullanan yenge sanırım abileri düşünüyordu ..

Bizde olsa olsa vatandaş bu tuşla benzin istasyonuna gider ucuz benzin alırdı, başka ne hayali olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gene de bu tuşa basılınca gelen tiplerin bir kısmı hoşuma gitmedi. Eski usul cin çıksa da, biz dilekte bulunsak, olmuyor muydu?

Bir dahaki buluşmada hatırlat abi şişeden çıkan cin ile ilgili güzel bir fıkra geldi aklıma... Şimdi anlat deme sakın, uzak diyarlardan kendini bi halt zanneden şahsiyetler fena alınıyor.

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konu çok hassas olduğum bir konu  :D her marka kendine has tanıtım yolları izliyor fakat içlerinden en akıllıca olan tanıtımlar vw'nin yaptıkları gibi geliyor. opel'in reklamları çok sıradan.anlamsız.  bir tek cascada'nın tanıtım filmini çok sevdim  :D

-reno'nun reklamlarına yorum yapmıyorum bile :D

-toyota çok büyük bir firma ve yaptığı reklamlar ülkeden ülkeye değişiyor. her ülkede çok fazla sattığı için her ülke distribütörü kendi reklam filmlerini kendi çekiyor. bizde toyo toyota abdde çok güzel reklamları var.

-volkswagen'in reklamlar hem çok akıllı hem de albenili reklamlar kesinlikle. çok tutarım vw'nin reklamlarını  8)

-dacia'nın yurtdışı reklamlarını pek bilmiyorum ama türkiye reklamları için  yorumum AKILDA KALICI yani başarılı.. bu yorumuma lütfen başka yorum yapmayın..  :D

- fiat'ın türkiye reklamları da opelinkiler gibi anlamsız. sadece arabayı çekmekten ibaret bence. bir tek fiat 500ün abd lansmanı reklamı hoşuma gidiyordu.. italyadan denize atlayıp abdden çıkan 500ler :D

- ford'un da reklamları aman aman sayılmaz ama yine de fena değil bence. arabayı tanıtıyor.

-hyundainin reklamları akılda kalıyor. sıcak reklamlar çektikleri için kalbinizde bir ılımanlık hissettiriyor reklamlarında hele sonundaki handay liv brilyınt dediğinde reklamı tekrar ve daha dikkatli izlemenizi tavsiye ediyor gibi. international hyundai reklamları da başarılı diyebilirim..

-honda'nın reklamları kendi içlerinde çok değişkenlik gösteriyor gibi...

-mercedes'in bazen yaratıcı reklamları çıkıyor fakat onun dışında hep markanın prestiijine sığınarak reklam yapıyorlar. mercedes prestij algısı olmasa reklamlar o kadar ilgi çekici olmayacaktır diye düşünüyorum.. fakat başarıya ulaşıyor yinede..

- peugeot güzel klip çekiyorlar  :D peugeot reklamlarını çekenler reklam filmcliğinden film yapımcılığına geçmeli bence..  8)

-seat  saçma reklamlar  :D

-volvo  arabayı iyi tanıtıyor diyebilirim..

-bmw: insanları etkileyen reklam yapmayı iyi biliyorlar. korku veya aksiyon filmlerinden alıntı sahneler gibi.  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne kadar reklam izliyorsun sen öyle :) Fiat'in punto mu ne o reklamı güzeldi bence .

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

o hayatına anlam kat diyen alors on dancelı reklam mı  :D arabanın nesini tanıtıyor anlamadım ben ? sizi meyhaneye, arkadaşlarının evine götürüyor gibi bir anlamı yoktur heralde  :D  araba ile ilgili bir anlam taşımıyor bence  :D  boya reklamı olsa neyse diyecem hayatına renk katlı bir slogan ile  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...