Jump to content

Bagajda su

ahuramazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1991 626 hb,bagajda bulunan istepne,krikove cam suyu deposunun bulunduğu bölgelerde ayrı ayrı yaklaşık 5 cm derinliğinde su birikmiş üst kaplamada sadece kenar kısımlarında hafif nem var.Bu durumun bagaj kapağı fitillerinden kaynaklandığını düşünüyorum.Durumu yeni fark ettim,tabii bu arada bijon anahtarı ve kriko pas tutmuş.Bagaj fitili nerden temin edilebilir.Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet bendede aynı aracın sedanı var aynı sorun bende de var fakat 5 cm. derinliğinde filan değil su seviyesi :D hafif nem var biraz ıslaklık fakat yazın yok bu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun. o kısmada bir baktırın uzun zaman olmuşsa içten paslanma başlamıştır. araba kanser oldu derler. iyi bir ustaya götürün şakası olmaz suyun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazın genelde kar birikir Bülent ondan yoktur su. :kafa:

Biran abi yazın bile su alan mazda biliyorum ben :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstepne kısmında bulunan suyu boşaltmak için istepne bölmesinin altında bulunan tıpayı açtım oradan gitti ancak krikonun bulunduğu yer ile arka cam su deposunun bulunduğu yerdeki suyu plastik bardakla boşaltmak gerekti.Bu arada bagaj kapağı fitillerinde bir problem bulamadı ustalar.Bunun başka bir nedeni olmalı ama ne?

kronik bu olay daha öncede 323 family 99 model bir araçta aynı sorunla karşılaşmıştık usta 2 gün uğraştı ama bulamadı nereden su aldığını :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

darbe olunca yapıyo onu sedanda tam camurlukla bagaj kapagının oldugu yerden cam fıtılının dıbınden aldı bızımkı kapalı bagajda cok yattım iii bilirim suyun nerden sızdıgını

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...