Jump to content

Stoklar

Onurabi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar umarım doğru yere açmışımdır konuyu  :o

Belçikadan arabaları getiren gemi istanbula yanaştımı malumatı olan varmı :) Stoklara ne zaman girecek bu m2ler günler geçmek bilmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir Yeni den alacağım. Web de Belçikadan gelecek bir gemiden bahsediliyordu bende arabalar sandım. Direk izmir limanına gelseler bari :P

Bildiğim kadarı ile İstanbul'a geliyor ve burada gümrük işlemleri yapılıyor, sonra diğer illere dağıtılıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur,

Mazda ile görüştüm. Kısa bir süre önce Istanbul'a varmış olan araçların gümrük işlemleri yapılmış ve bugün sevkiyata başlanıyormuş.

Eğer aracın bu gelenler arasındaysa haftabaşında İzmir de olur dendi. Mazda2 Go da herhangi bir problem olmadığını ellerinde yeterli miktarda olduğunu söylediler.

Eğer siparişin bunda değilse Salı günü bir gemi daha geliyormuş onun da işlemleri en geç 1 hafta içerisinde biter dendi.

İnşallah bu gelenlerin arasındadır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir biraz pahalı :) 24.000 TL 1.3 MID (go) küçük bir pazarlık edildi ama İstanbul fiyatlarının yanına bile gelmiyor.. Kampanya fiyatından oldu yani. İzmirde test aracı hariç hiç bir model kalmadığı için karambole aldım ben rengi siyah seçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hic onu takma kafana yaa aralik ayi icin haklisin ama simdi burda da 23 diolar ama mtv yi odemiolar renk yok diolar plaka bandrol istanbul oldugundan pahali diolar ve inan ayni fiyata gelio hayirli olsun alinca resimlerini koyarsin baya hevesle beklion heralde bende 2 gun oldu ama inan dusundugumden daha iyi hayirlisi olsun simdiden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmirde benim gibi m2 bekleyen varsa bugün Yeni Galerinin önünde tırı gördüm indiriyorlardı bebişleri aşağı :)) İlgilenenlere duyrulur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evden işe giderken Yeninin önünden geçiyorum ondan gördüm :) Tamam kabul 1-2 gece sabahlamışlığım olmuştur :P

Arayıp sormadım daha benimkide oradamı diye. Yalnız ve vahşi bir şekilde tırın en üstünde önde duran bi siyah vardı sanırım o benimkiydi kan çekti :))) akşam üzeri bi arayacam ses çıkmazsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...