Jump to content

Hoşgeldin Uluç Bebek...:)

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

23 ocakta doğdu, 24 ocakta hastaneden çıktık, Elmas da, Uluç da çok iyiler Allah'a şükür, bi yaramazımız yok :)

Beyza ya gelirken kardeşi oyuncak, çikolata vs. getirdi. :D

ama çakal Beyza, kardeşim nasıl getirecek o çalışmıyo parası yokki, sen almışındır bunları diyor, Valla şakası bi yana Beyza nın pek bi tepkisi yok şu sıralar, ama bende eve gidince Beyza yatana kadar tüm ilgimi Beyza ya veriyorum, idare etmeye çalışıyoruz işte :)

Yaw ben de benim serhatı uyanık sanırdım baya safmış bizim oğlan :D bi oyuncak kampon içinde şeker çikolataya taw olmuştu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Superas

7

• Selman

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Anne -baba sürekli beraber oldukları için dengeyi iyi-kötü gözetirler, ama diğer aile efradı gelince batırıyorlar işi...:) Onları sürekli tembihlemek lazım, öncelikle büyüğe ilgi göstermeleri ve küçüğü abartmamaları için... Bir de hediye getirecekseniz ikisine de getirin demek lazım hiç çekinmeden...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selim de İsmail getirdi dediğimiz oyuncaklar için ;

"Baba ne ara çıkıp aldı ki hep yanımızdaydı"  :D

Bu da iyiymiş :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anne -baba sürekli beraber oldukları için dengeyi iyi-kötü gözetirler, ama diğer aile efradı gelince batırıyorlar işi...:) Onları sürekli tembihlemek lazım, öncelikle büyüğe ilgi göstermeleri ve küçüğü abartmamaları için... Bir de hediye getirecekseniz ikisine de getirin demek lazım hiç çekinmeden...:D

Abi aynen telefonda öğütlediğin gibi davranışlar sergileniyorum, beni görsen gözlerin yaşarır :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...