Jump to content

1998 Familia 323 Sigorta Şeması

Akustik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar hepinize merhaba. yeni üyeyim anlaşıldığı üzere. bir sorum olacak size

bendeki aracın panelde yanan el freni lambası bir anda gitti. sigorta paneline bakacam ama paneldeki resim yok. o yüzden ne neresi bilmiyorum. bunu bana gönderebilirmisiniz. zaten familia ile Lantis aynı. heralde ikisinin sigorta paneli aynıdır. Ayrıca sorun başka noktadan da olsa sigorta panel resmi herzaman lazım olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar aracım mazda 323 1998 model 1.8 sedan bu aracın sigorta kutusundaki sigortaların şeması varmı hangi sigorta nerenin olduguna dair geçen gün teybim gitti sanırım sigortadan hiç elektrik gelmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.Tşk ederim şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Araca binince sol ayağınızın hizasında bulunan kapağı çıkarın , sigortalar orada , bendeki kullanma kılavuzunda familia-practica-lantis modelleri için tüm bilgiler mevcut fakat kesen bir sigorta orada yazılanın tam tersi yönde çıkmıştı ,belkide ben farklı anlamıştım, sök bak yöntemi uyguladım sonunda bulmuştum , teyp-saat vs. 8 numaralı sigorta 10 veya 15 amper bişeydi ,küçük sigorta kullanmış mazda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternetten baya aradım ama dogru düzgün bişey bulamadım acaba club üyelerinde varmıdır ki diye buraya yazmıştım varsa eger birgün bu iletiyi okursa bizlerle paylaşırsa sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...