Jump to content

Mazda 2 fatura ile verilen tip bilgilerinde yanlışlıklar....

x-rayted
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

29 aralıkta fatura kesilen, 2 ocakta tescil edilen mazda 2 nin faturasına bugün ulaşabildim (şahsuvaroğlunun hatası yok ben öyle istedim) .

Faturanın yanında ek IX diye bir belge var. Burada bazı hatalar var..VIN tutuyor araba bizim araba, ama 2 yerde hata var...

- önler ve arkalar disk diyor ama bizde arkalar kampana.

- lastikleri 175 65 14 diyor ama bizde 195 45 16 var..

ileride bir sorun oluşturur mu bunlar ? Bir de arabanın rengi bu belgede yazmıyor o da enteresan...

Bir de motor sesi dururken 85 dB yazıyor..bu kesin hatalı arabada resmen ses yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçların katalog bilgilerine de bakarsan orada da farklılıklar göreceksin. Toros Bey de belirtmişti katalogları var olandan direk Türkçe ye çevirmişler ve uğraşmamışlar burada belirtilen Türkiye de var mı yok mu diye. Bu durumda benzer birşey olabilir veya fatura ekranına aktarılırken yanlış yazılmış olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sözettiğiniz belge yanlış hatırlamıyorsam AB uyumluluğu ile ilgili tümüyle teknik bir belge, her versiyon için bir tane  hazırlanıyor olması gerekir, renk olmamasının sebebi bu.

Sorun oluşturmaz söyledikleriniz, hatta arkaları da disk yaparsanız, "araç üzerinde teknik değişiklik yapmış" sayılmama gibi bir avantajı bile var...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...