Jump to content

Hayırlı olsun...

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar forumumuz açılmıştır. Vatana millete ve hepimize hayırlı olsun... :)

Hayırlı, uğurlu olsun...

Emeği geçen tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun şu an çok mutlu ve gururluyum birbirini tanımayan bu kadar insanı yaptığı bu ise bir araya gelince neler yapılır. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, başta Burak ve Okan olmak üzere emeği geçenlere ve hepinize şükranlarımı sunuyorum...

Son üye olarak görünen Anıl, sanıyorum ki, sevgili doktorum, geyik arkadaşlarımdan ikincisi....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ohoooo acilis olmus haberimiz yok yaa ;D..

Arkadaslar hepimize hayirli olsun. Su anda cep tlf dan baglandigim icin her konuya bakamiyorum ama umarim uzun soluklu ve cok kaliteli bir forum olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar hepimize hayirli olsun. Su anda cep tlf dan baglandigim icin her konuya bakamiyorum ama umarim uzun soluklu ve cok kaliteli bir forum olur.

Administrator daki görev bilincine bakarmısınız arkadaşlar burak abimiz bizle olabilmek için teknolojinin bütün olanaklarını seferber ediyo teşekkür ederim kendisine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi cefasını sen çektin,sefasını biz sürüyoruz yaa  :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aşk hepimizde var galiba benim bilgisayarla işim olmazdı son zamanlarda başından kalkmaz oldum.hanım ya bilgisayar ya ben demesine az kaldı allah sonumuzu hayır getirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hanım ya bilgisayar ya ben demesine az kaldı

aman Mücahit abi sakata gelme sonra,sen biraz seyrelt istersen mesajları  ;D abi şaka bi yana hakikaten burdaki muhabbet,arkadaşlık ve dostluk bağımlılık yapıyo  :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aman Mücahit abi sakata gelme sonra,sen biraz seyrelt istersen mesajları  ;D abi şaka bi yana hakikaten burdaki muhabbet,arkadaşlık ve dostluk bağımlılık yapıyo  :o

iyi diyorsunda evdeki dostluk arkadaşlıkta çok güzel,ben seni dinleyeyim biraz seyrelteyim :'( :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

iyi diyorsunda evdeki dostluk arkadaşlıkta çok güzel,ben seni dinleyeyim biraz seyrelteyim :'( :'(

Bu mesajımı 31 aralıkta yazmışım bayağı seyretmişim gibi gözüküyor dahada sakata gelmedik çok şükür  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...