Jump to content

Ankara'da Mazda Ustası

cess
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

Burda ne sorduğum gayet açık ve net,yekili servis arıyorum demedim usta arıyorum dedim zaten..

Uzatmanın bi anlamı yok,Tolga beylede görüştüm ilgilendi baya saolsun ama verdiği rakama şu anda çıkamıyacağımız  için diğer seçenkeleri değerlendiricez

kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
Guest city_planner

öncelikle konumu buldum şükürler olsun:)taşınmış.

okuduğum kadarıyla Berat otomotiv ve başayardan bahsedilmiş.

buralara gidip bakım yaptıran yaptırdıysa neler yapıldığını yazabilecek bi arkadaş varmı?

fiyatlardan ve değişen parçalardan memnun kaldınızmı acaba?

ben bu aralar komple ön tarafa baktırcam.amortisörlerim falan değşcek.

memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok sevineceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

daha öncede belirttiğim gibi servis aramıyorum.fiyatları maalesef çok fazla.

ilk tercihim güvenilir bir usta sanayide.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Size önerebileceğim bi usta var. Kendisinden bende çok memnunum aracımın bakımlarını yaptırıyorum gimat sanayi sitesinde 1. sokak No:10 furkan oto Ustanın ismi serkan kendisi mazda kayanlar servisinden ayrılma tam bir mazda ustası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Hocam benim ustamla bi görüş istersen kendisi opel, ford, honda, fiat dahil bir çok markaya hizmet veriyor. Çok iyi bir ustadır ekibide öyle yolun düşerse bi görüş. Gimatın arkasındaki Erciyes işyerleri sitesinde OMS diye sorarsan herkes gösterir dükkanı. Ustanın adı Oğuz... Parça sıkıntısı olmaz, her yerle bağlantıları var, orjinal yada yan sanayi ne istersen bulur getirtirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HERTER var  Ankara'da orada iyi bir usta var serviste.Oraya gidiver.Araban mazdaysa paraya acıma, yoksa keyfin kaçar.Paran yoksa da sonra yaptır.Herhangi bir basit ustaya yaptırma.Arabadan anlamıyorlar.Mazda dan her usta anlamaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ankarada gimat sanayi sitesinde furkan oto var sahibinin ismi serkan kendisi kayanlar yetkili mazda servisinin ustasıydı ben gayet memnunum sizede önerebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

sevgili mazda0626 bahsettiğin usta mazdanın kronik arızalarını da biliyormu bakım dışında tamirat yaptırdınmı bende iyi bir mazda ustası bulmaya çalışıyorum bilgi verirseniz sevinirim. başka arkadaşların tavsiyelerinide bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi kere komple motor yaptırdım kendisine gayet memnun kaldım bi kerede üst takım yaptırdım( subabları segmanları değiştirdim) isterseniz kendisine bi uğrayın şikayetlerinizi anlatın eminim size yardımcı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle konumu buldum şükürler olsun:)taşınmış.

okuduğum kadarıyla Berat otomotiv ve başayardan bahsedilmiş.

buralara gidip bakım yaptıran yaptırdıysa neler yapıldığını yazabilecek bi arkadaş varmı?

fiyatlardan ve değişen parçalardan memnun kaldınızmı acaba?

ben bu aralar komple ön tarafa baktırcam.amortisörlerim falan değşcek.

memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok sevineceğim.

şaşmaz da emek oto var her araca bakıyor özellikle mazda 626 da tüp varsa motor parçalarının orjinal olmasına dikkat ediyor ve sizi fazla masraftan uzaklaştırıyor en basiti 626 nın orjinal triger kayışı serviste 80 tl iken KDV dahil orda 40 tl civarında arabamın bi sonraki 10000 bakımını orda yaptırmayı düşünüyorum en son serviste yaptırdıgımda pısman oldum yaklasık 250 tl kadar bı fıyat farkı cıktı o paraya en azından sıs farını orjınal taktırabılıyodum :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bende araştırıyorum hala... tek diyebileceğim elektrikçi bi arkadaşım var, kusursuz ustadır,tamir etmediği herhangi bişey yok! buna mercedeslerin beyni de dahil...

ama diğer hususlarda da aramalarım devam ediyor,tek bildiğim ise ben test etmeden asla bi ustaya arabama el sürdürmem...

elektrik arızası varsa yardımcı olmaya çalışırım dostum....arkadaşımla irtibata geçirebilirim seni...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Merhaba arkadaşlar ben mazda alalı 1 ay oldu ankarada bir iki ustayı dolaştım fakat bana çok iyi gelmediler bazı tamircilere gittiğimde ustalar japonculara gideceksiniz dediler .

Uzun yıllar mazdaz kullanan arkadaşlar ankarada hangi ustalara götürmüşler memnun kaldıkları ustaları yazarlarsa sevinirim  özellikle motor konusunda iyi usta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...