Jump to content

Ankara'da Mazda Ustası

cess
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...
Guest city_planner

Burcu Hanım, siz yaşıyor musunuz?  :o

:))) aşkolsun insan bi bakar forumda online olanlara.değerimiz bu kadarmış işte:)

yaşıyorum tabisi.yıkılmadım ayaktayım :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Pek bakmıyorum çevirimiçi üyeler bölümüne. Ama sizi pek konularda göremiyoruz ya, ondan dedim. Neden böyle bir anda kabuğunuza çekildiniz?

klasik Yengeç burcu insanı işte naparsın:) yeterince ilgilenmediniz benle küstüm :P

ayrıca hatırladığım kadarıyla konuyu dağıtan şutlanıyodu:)

adamcağız mazda ustası arıyo baltalama lütfen :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle aynı konu daha önce açıldıysa özür dilerim.Ankarada mazda dan anlayan iyi bi usta arıyorum(ancak yetkili servis değil biraz pahalı oluyo  :) ) .Araçta su eksiltme problemi ortaya çıktı kışın ortasında.Ustayım diye geçinen 3-5 kişiye gittim,kimisi yok conta dedi,kimisi silindir kapağı dedi,kimisi radyataör den olabilir falan dedi.Adam akllı bi usta bulamadım.Gerçekten bu İşten anlayan birisi lazım arabamın ağır bakımları da yapılacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle aynı konu daha önce açıldıysa özür dilerim.Ankarada mazda dan anlayan iyi bi usta arıyorum(ancak yetkili servis değil biraz pahalı oluyo  :) ) .Araçta su eksiltme problemi ortaya çıktı kışın ortasında.Ustayım diye geçinen 3-5 kişiye gittim,kimisi yok conta dedi,kimisi silindir kapağı dedi,kimisi radyataör den olabilir falan dedi.Adam akllı bi usta bulamadım.Gerçekten bu İşten anlayan birisi lazım arabamın ağır bakımları da yapılacak.

Arkadaş malesef iyi bir usta zor bulunuyor.aracımı ankaradaki yetkili servislerede götürdüm işçilikleri kusurabakmasınlar berbat.fiyatta indirim gibi birşey yapmıyolar %10 sadece ben yine kendi özel servisime gidicem.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bak kardeş eğer arabana sorunsuz vede uzun vadeli binmek istiyosan orjinal parça vede servisten şaşmayacaksın ha ankara servisleri için bişey diyemem tabii. yani demem oki arabanı satmayı düşünmüyosan binecem diyosan paraya kıyman gerek ağır bakım diyince içine çok şey girer balatalar, yağ, filtreler gerekiyosa keçeler , bu parçalarda öle azımsanacak önemde parçalar değildir hem tüm ayarlarınında kontrolden geçmesi gerek diye düşünüyorum ben arabamın tüm ağır  bakımını tatile gittiğimde antalyada mazda sevisi Mepazda yaptırmıştım vede kesinlikle öneriyorum bir numara bir servistir.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar ben mazda 6 ya imrenerek bakan ve yeni mazda sahibi olan bir kişiyim.Bana mazda6 ustası hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı.Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Forumda Ankara'lı katılımcılar pek aktif değil gördüğüm kadarıyla. Genel çoğunluk sessiz izleyici. Konu açılış tarihlerine bakarsaniz hepsi çok eski. Bir şekilde forumu takip etmiyor olmalılar artık. Benim de işinin ehli bir mazda ustası bulmam gerek ama bunu bu forumda bulabileceğimden şüpheliyim. Umarım siz bulmuşsunuzdur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla arkadaşlar ben soyle diyim hüsrana ugramayacagınıza garanti verebilirim ben cuma sabah gıdecem ustaya, şimdi vereceğim adrese cuma sabah gelırsenız arabama nelerın nasıl yapıldıgını gorebılırsınız, iticilerini değiştireceğiz ( bazıları fincan da diyebilir ) servis (herter) 5 000 ytl istedi biz 300 e halledeceğiz ustalık dahil tabı onların yardımı ve yonlendırmesıyle.

Adres isim gerekli bilgiler şunlar:

BERAT OTOMOTİV

Oto Sanayi sitesi 1. Cadde 81. Sokak No: 12 (4. Sok. Karşısı) Şaşmaz/ANKARA

Tel :0312 278 4543

Orda Serdar Usta veya Cengiz Ustaya kendinizi tanıtırken Kadir derseniz odtu öğrencisi derseniz, mazda lantis derseniz, hatırlarlar ve o şekilde durumu anlatırsanız bilgi almakta zorluk cekmezsiniz konusmanız da bir ara aptallasır gibi olmaz. Hani kıllanmasın adamlar diye, ha bir de ayrıca daha farklı yaklasırlar, bana işçilikte hep az aldılar öğrenciyim diye yanı sıze de o yönde yardımcı olurlar.

Daha önce verecektim bilgileri ama siz sormadan vermek istemedim yasak falandır diye ne de olsa yeniyiz ya.

Forumda böyle bir şey buldum, işinize ne kadar yarar bilemem ama araştırmaya değer...

Size önerebileceğim bi usta var. Kendisinden bende çok memnunum aracımın bakımlarını yaptırıyorum gimat sanayi sitesinde 1. sokak No:10 furkan oto Ustanın ismi serkan kendisi mazda kayanlar servisinden ayrılma tam bir mazda ustası

Böyle bir şey de var... Servisten ayrılma ustalar da yetkili servis ayarında olabiliyor bazen...

HERTER var  Ankara'da orada iyi bir usta var serviste.Oraya gidiver.Araban mazdaysa paraya acıma, yoksa keyfin kaçar.Paran yoksa da sonra yaptır.Herhangi bir basit ustaya yaptırma.Arabadan anlamıyorlar.Mazda dan her usta anlamaz.

Duygusal olarak böyle bir şey de var ve çok doğru...

>:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

özbek otoya git ahmet usta var iyi bir mazda ustası. lastikçi ihsan abinin damadı yolladı de gerekeni yapar. gimat ostim arasında bp benzinliğin arkasında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar ben mazda 6 ya imrenerek bakan ve yeni mazda sahibi olan bir kişiyim.Bana mazda6 ustası hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı.Şimdiden teşekkürler.

MEB başayar da şanzıman yağı ve şanzıman süzgeci değişti. Servis sorumlusu Aziz bey ve usta İlker beye ilgi ve alakalarindan dolayi çok teşekkür ederim.

Üç kuruş ucuz olsun diye işi bilmeyene yaptırmak ve yetkili servisten kaçmak kendi yorumum şaçmalik ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar , Ankara'da özellikle Gölbaşı^'na yakın yerlerde Mazda 323 HB için tavsiye edebileceğiniz usta varmıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhaba Beyler...

Ben mazda ustamı değiştirmiştim. Tekrar değiştirmek için arayışa girdim.

internetten Eyüp ustayı buldum. Sitede arama yaptım fakat, deneyimi olan birini bulamadım.

Motor, elektrik, kaporta , yedek parça vs. herşeye bakıyorlar.

Servis olarak görünüyor ama sanayi tipi ücret tarifeleri var sanıyorsam. Bu cumartesi bir ziyarette bulunmayı düşünüyorum...

http://otojaponeyupusta.com/

ücüncü usta yani ?

Hayırlı olsun...

Düzeltme: Forumda mevcut konu ile birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...