Jump to content

Ankara'da Mazda Ustası

cess
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende malesef bulamadim Ankara'da iyi bir Mazda ustası o yüzden rastgele japoncu yazan giriyorum başında durarak kendim komut vererek is yaptırıyorum cok sukur şimdilik pek isim düşmesede usta sıkıntısı mevcut

Oğuzhan ALTUĞ

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Merhaba,

Ankara'da Mega Otomotiv'i tanıyan, aracını götürmüş olan var mı? Foursquare linki burada

Otocase.com diye bir siteden aşağıdaki işler için teklif topladım. 3 teklif geldi, en ucuz burası:

• Motor yağı ve yağ filtresi değişim işçiliği (yağ ve filtre hariç)
  • Buji değişim işçiliği (buji hariç)
  • Otomatik şanzıman yağı değişim işçiliği (yağ hariç)
  • Fren hidroliği değişim işçiliği (hidrolik hariç)
  • Antifriz değişim işçiliği (antifriz hariç)
  • Yakıt filtresi değişim işçiliği (filtre hariç)
  • Rot balans kontrolü/ayarı ve lastik rotasyonu

Bunların tamamına 200 TL işçilik teklifi verdi. Diğer iki yer 400 TL fiyat çekti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...

Merhaba,  Ankara'da bildiğiniz önerdiğiniz mazda ustası var mı? En güvendiğim ustalardan bile dilim yanmış biri olarak gerçekten işinin ehli aracımızı gösterebileceğimiz bir usta varsa lütfen paylaşın....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, Melih06 :

Merhaba,  Ankara'da bildiğiniz önerdiğiniz mazda ustası var mı? En güvendiğim ustalardan bile dilim yanmış biri olarak gerçekten işinin ehli aracımızı gösterebileceğimiz bir usta varsa lütfen paylaşın....

Forumdaki mevcut konu ile birleştirilmiştir, önceki sayfaları ve aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
On 05.04.2011 at 8:05 PM, Guest ReyEm said:

bende araştırıyorum hala... tek diyebileceğim elektrikçi bi arkadaşım var, kusursuz ustadır,tamir etmediği herhangi bişey yok! buna mercedeslerin beyni de dahil...

ama diğer hususlarda da aramalarım devam ediyor,tek bildiğim ise ben test etmeden asla bi ustaya arabama el sürdürmem...

elektrik arızası varsa yardımcı olmaya çalışırım dostum....arkadaşımla irtibata geçirebilirim seni...

Arkadaşının ismi cismi yeriyle ilgili birşey söyleseydin de öğrenseydik.. Aracın beyniyle ilgili sağlıklı birine ihtiyacım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar uzun zamandır aradığım mazdayı buldum gibi arkadaşlar....

Yarin bakmaya ve son pazarlik için gideceğim sizden ricam ve kafami karıştıran sorulara cevap vermenizi rica edeceğim...

1. Malum 2005 mazdalar yılda 20 bin binilse 300bine geliyor 200bin altı takındım vardı ana ulaşılamaz oldu artik 26lik mazdalar 36 oldu bende mecburen km yükseklere bakıyorum.... Şuan buldugumda 250binde... simdi giriş uzun oldu ama neye bakmayalım bu km bir mazdada önce kronik km den dolayı çıkabilecek sorunlar nelerdir...

2.Ankarada hakkıyla ekspertiz yaptıracak mazdadan anlayan nere vardır servisler ne kadara patlar özel yerlere pek güvenim yok 50 lira at abi halledrizciler...

3.İnşallah olurda sorucikmazsa aldık diyelim neleri bi elden geçirmek lazim sizce... lpgli araç... servis bakımları geçmişi yok var sayiyorum ve ne kadar tutar ortalama buji yag flitreler ve ekleyecekleriniz.

Telefondanyazdığım yazım hataları için şimdiden  kusura bakmayın...

Şimdiden ilginize tesekkur ederim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba, öncelikle hayırlısı olsun sizin için. Bahsettiğiniz km de aracı mutlaka yetkili servise gösterin derim. Lpg işin içine girince kaç km önce takıldığı önemli. Tabi subaplara zarar verip vermediğini öğrenmek için kompresyon testi şart. Araçta herhangi bir sorun olmadığını düşünürsek aldığınızda ilk değişmesi gerekenler yağ, yağ filtresi , hava ve polen filtresi. Balatalar kontrol edilmeli ve duruma göre değişmeli. Eğer otomatikse birde şanzıman yağı değişmesi gerekir diye düşünüyorum. Hepsi 1.000-tl yi bulacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acity Outlet'in oradaki Herter'e gitmenizi tavsiye ederim. İlgilenirler araçla ve söylerler herşeylerini, aracı alırsanız da tamamen bakımını yaparlar. Yalnız yetkili serviste ağır bakım fiyatı fazla çıkabilir. En az 1500 tl tutar, ki o da daha değişecek parça olmazsa.

Tüm sıvılar, yağlar, filtreler değişecek sonuçta.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

2011 Mazda3 İmpressive  AT 40.000 bakımını , Ostim de Oto Japon Eyüp Usta da yaptırdım. ( 21.cadde üzerinde) 

Yağ, filtreler ( Yakıt, hava, polen) değişimi 200 TL ( Motor temizliğini de yaptılar.) 

Ön fren balatalar ve disk düzeltme 250 TL 

Toplam 450 TL ödedim.

Çalışanlar ilgili , Eyüp Bey araçla özel ilgilendi.

Ben çok memnun kaldım. 

Özel servislerin fiyatları , gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. İyi bir usta ile sorunlarımızı çözebiliriz. 

REM otomotivide deneyeceğim. 50.000 Bakımına da oraya gideyim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Abdullah Güzel :

2011 Mazda3 İmpressive  AT 40.000 bakımını , Ostim de Oto Japon Eyüp Usta da yaptırdım. ( 21.cadde üzerinde) 

Yağ, filtreler ( Yakıt, hava, polen) değişimi 200 TL ( Motor temizliğini de yaptılar.) 

Ön fren balatalar ve disk düzeltme 250 TL 

Toplam 450 TL ödedim.

Çalışanlar ilgili , Eyüp Bey araçla özel ilgilendi.

Ben çok memnun kaldım. 

Özel servislerin fiyatları , gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. İyi bir usta ile sorunlarımızı çözebiliriz. 

REM otomotivide deneyeceğim. 50.000 Bakımına da oraya gideyim. 

ankara'da usta arayan çoğunluğa iyi bir alternatif olur umarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar ben bildiğiniz üzre aracı yeni aldım arkadan gelen gıcırtı sesi için aracı bir ustaya götürmek istiyorum ankarada hangi ustaya götürmeliyim öneriniz varmıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ankarada ya usta yok ya ustaya giden adam pişman öneremiyor yada mazdacılar forum bilmiyor ya mazdalar arıza vermiyor usta arayan yok vs vs ben bi elektrikçiye gittim cam açılmıyor bi bak diye adam kapıyı açtı başladı yumruklamaya kapıyı temassızlıkmı var diye bakıyormuş beyinsiz döşemeyi söküp bak deyince ben daha önce mazda sökmedim diyor söve söve çıktım yahu ustayım diyorsun madem hiç birşey bilmiyorsan youtubeden bak neyi nasıl söküyorlar kapı döşemesini sökemeyen elektrikçi neden bu işle uğraşırki diyeceğim o ki kimseye güvenilecek gibi değil ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abdullah güzel isimli arkadaşımız bir usta önermiş yukarıda, memnun kaldığını da belirtmiş

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 hours ago, MazdAşK81 said:

Japon Eyüp usta'nın ismini ben de iyi duydum. Direk mazdaya özel konularda ne kadar iyidir onu merak ediyorum, mazda diğer japonlardan çok farklı mıdır onu da bilmiyorum. 

Rem oto'ya çok gittim, motor ustası mazda ustasıdır, mazdayı bilir. Yalnız ben ters bir hadise yaşadım, kabaca bir sorun için onlara bıraktım aracı, onlar da elektrikle ilgili bir yere götürmüşler daha da bozup verdiler. Kendileri düzeltemedi, parça da pahalı olduğu için sorumluluk da almadılar, kaldım ortada. Artık ayağım çekmiyor açıkcası.

Son 10binlik bakımı başayarda yaptırdım. Tam memnun olmadığım birkaç detay oldu ama ciddi şeyler değil, gidilebilir. 

Benim bir sıkıntım var, başayarda ve önceki yerlerde çözüme ulaşamadım. Araç düşük viteslere ilk geçiş anında ilk başta yığılıyor, sonradan açılınca sorun yok. Bu aracın karakteristiğiyle mi ilgili yoksa beyniyle felan mı ilgili bilmiyorum. Bunu çözecek yer arıyorum. SK'ya gitmeyi düşünüyorum bir fırsat bulduğumda, ya da belki Japon Eyüp usta'yı deneyebilirim. Konuyla ilgili başka önerisi olan olursa alabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MazdaAnkara diye bir oluşum var, site forum falan yok sanırım da whatsapp grubu işte, oradan tanıştığım Ekrem Usta'nın yerine gittim (Rem Otomotiv), fren balatası değişti, diskler tornalandı, polen filtresi değişti vs. Fiyat normal, işçilik ilgi alaka muhabbet sohbet çok iyi ve baya iyi usta. Zaten 3 eski Mazda servis ustasının kendilerine açtığı dükkan, baya da Mazda gelip gidiyor. Başka markalara da bakıyorlar, benzin hortumu ve motor kulağı değişimi için Renault Megane göndermiştim daha önce, baya memnun kalmıştı arkadaşım. Parçaları kendi depolarından verdiler, standart parçaları stoklamışlar sanırım. Kaporta servisleri de var alt katta.

Ayrıca dükkanda bir teyze çalışıyor, çay yemek temizlik vs. için, baya yemeklerini yedik çaylarını içtik sağolsunlar :D

Yerleri Şaşmaz'da Halk Bankası'nın arkasında. İnternet sitesinde de bilgi var http://www.remotomotiv.com.tr/222-mazda-servisi&lang=1&a=1

Bu arada şöyle de bi başlık var, hangisine atsam bilemedim o başlıkta Rem'i yazan bir kaç kişi olunca ben de buraya yazayım dedim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Sevgili arkadaşlar Ankarada bakımlarını yaptıra bileceğimiz iyi bir mazda ustası ve elektirikçisi tavsiye edebilirmisiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, Bilerye :

Sevgili arkadaşlar Ankarada bakımlarını yaptıra bileceğimiz iyi bir mazda ustası ve elektirikçisi tavsiye edebilirmisiniz. 

Bakın- onarım için Rem Otomotivi önerebilirim.  Elektrik işlerine de bakıyorlar mı bilmiyorum ama bünyelerinde yoksa yönlendirebilirler.

http://www.remotomotiv.com.tr/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

İyi günler. Ankara’da özel servise ihtiyacım var. Mazda’dan anlayan, işçiliği düzgün ve fiyat bakımından fahiş olmayan yer öneriniz  var mıdır?  (Sadece Mazda araçlara bakan servis önerisi şart değil.)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...