Jump to content

Ankara'da Mazda Ustası

cess
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

4 saat önce, abcsefa :

İyi günler. Ankara’da özel servise ihtiyacım var. Mazda’dan anlayan, işçiliği düzgün ve fiyat bakımından fahiş olmayan yer öneriniz  var mıdır?  (Sadece Mazda araçlara bakan servis önerisi şart değil.)

Üç üst mesaj

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Eyüp Ustadan uzak durun.Servis ile arasında ücret farkı yok gibi.Extra olarak sorununuz da çözülmeyebilir.İşletme ile ilgili google yorumlarınızı okumanızı tavsiye ediyorum.

Ankara için Herter çok iyi ama servis ve fiyat olayından dolayı bende usta arıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
01.07.2019 at 13:24, MayLife :

Eyüp Ustadan uzak durun.Servis ile arasında ücret farkı yok gibi.Extra olarak sorununuz da çözülmeyebilir.İşletme ile ilgili google yorumlarınızı okumanızı tavsiye ediyorum.

Ankara için Herter çok iyi ama servis ve fiyat olayından dolayı bende usta arıyorum.

BEY Otomotiv olarak çayımızı içmeye bekleriz. Master teknisyenimiz Hüseyin Başer ustamızla birlikte Şaşmaz'da hizmetinizdeyiz. Herhangi bir sorunuz olması durumunda bu konu altından ya da aşağıdaki bağlantıdan bize ulaşabilirsiniz. 

İyi günler dileriz. 

BEY Otomotiv, MAZDA Ankara Servisi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, BEY Otomotiv :

BEY Otomotiv olarak çayımızı içmeye bekleriz. Master teknisyenimiz Hüseyin Başer ustamızla birlikte Şaşmaz'da hizmetinizdeyiz. Herhangi bir sorunuz olması durumunda bu konu altından ya da aşağıdaki bağlantıdan bize ulaşabilirsiniz. 

İyi günler dileriz. 

BEY Otomotiv, MAZDA Ankara Servisi

Bekir bey ve yavuz bey çok ilgiliydi sağ olsunlar zaten öncedende tanırdım Bekir beyi yetkili servis zamanından. Yeni mekanımız burası artık adresi yazmamışsınız onuda ben ekleyeyim;

Bahçekapı Mahallesi 2472. Cadde, Şaşmaz Blv 22/A-D, Etimesgut/Ankara

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bende Bey Otomotive aks sorunlarım için gittim. Bekir bey ve Hüseyin usta bayağı ilgilendi.  Aks kafalarının değişimini sağladılar, parçalarıda kendileri temin etti böylece hem parçanın hem de işçiliklerinin arkalarında durduklarını gösterdiler. Bekir bey sağ olsun onarımın her aşamasında beni bilgilendirdi. Fiyatlar makul. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.  @BEY Otomotiv

EUCG4810.JPG

FLSK1811.JPG

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha mazda alalı 1 ay oldu ama iyi bir usta bulamadığım için satmayı düşünüyordum. Ben de sizin tavsiyeniz üzerine bey otomotive gittim. Hem yetkili servis kadar bilgililer hem de her geleni ağırlayacak kadar güleryüzlü insanlar. Mazda sahibiyseniz bir sorununuz olmasa bile gidip bir çaylarını içmenizi tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, fatihnet :

Bende Bey Otomotive aks sorunlarım için gittim. Bekir bey ve Hüseyin usta bayağı ilgilendi.  Aks kafalarının değişimini sağladılar, parçalarıda kendileri temin etti böylece hem parçanın hem de işçiliklerinin arkalarında durduklarını gösterdiler. Bekir bey sağ olsun onarımın her aşamasında beni bilgilendirdi. Fiyatlar makul. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.  @BEY Otomotiv

EUCG4810.JPG

FLSK1811.JPG

Fatih Bey çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. Kazasız sürüşler dileriz, yine bekleriz. 

2 saat önce, Yunus Mert :

Daha mazda alalı 1 ay oldu ama iyi bir usta bulamadığım için satmayı düşünüyordum. Ben de sizin tavsiyeniz üzerine bey otomotive gittim. Hem yetkili servis kadar bilgililer hem de her geleni ağırlayacak kadar güleryüzlü insanlar. Mazda sahibiyseniz bir sorununuz olmasa bile gidip bir çaylarını içmenizi tavsiye ederim.

Yunus Bey çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. Her zaman bekleriz, kapımız açık. Kazasız sürüşler dileriz. 

15.09.2020 at 18:57, fatih.cavdar :

Bekir bey ve yavuz bey çok ilgiliydi sağ olsunlar zaten öncedende tanırdım Bekir beyi yetkili servis zamanından. Yeni mekanımız burası artık adresi yazmamışsınız onuda ben ekleyeyim;

Bahçekapı Mahallesi 2472. Cadde, Şaşmaz Blv 22/A-D, Etimesgut/Ankara

Çok teşekkür ederiz Fatih Bey güzel yorumlarınız için. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bey Otomotive bende uğramıştım alt takımların baya işi vardı sağolsun Bekir Bey, yemek dahil herşeyi ısmarladı, ilk kez tanıştık ama bayağı paylaşımda bulunduk, alt sağ sol salıncaklar, arka rot başları arka denge kolları, şanzıman yağı değişimi, rot balans ayarı ve lastikteki vidanın tamiri hepsi yapıldı. (ücrestiz yapılanlar,Kırık olan plakalığım gözlerine hoş gelmedi aradan onu da çıkardılar, motor tozluydu spreyle temizlediler, bagajda punto atması sonucu ses geliyordu onları vidaladılar ben memnun kaldım.)

IMG-20200919-WA0003.jpg

IMG-20200919-WA0004.jpg

IMG-20200919-WA0005.jpg

IMG-20200919-WA0006.jpg

IMG-20200919-WA0007.jpg

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, doganayomer :

Bey Otomotive bende uğramıştım alt takımların baya işi vardı sağolsun Bekir Bey, yemek dahil herşeyi ısmarladı, ilk kez tanıştık ama bayağı paylaşımda bulunduk, alt sağ sol salıncaklar, arka rot başları arka denge kolları, şanzıman yağı değişimi, rot balans ayarı ve lastikteki vidanın tamiri hepsi yapıldı. (ücrestiz yapılanlar,Kırık olan plakalığım gözlerine hoş gelmedi aradan onu da çıkardılar, motor tozluydu spreyle temizlediler, bagajda punto atması sonucu ses geliyordu onları vidaladılar ben memnun kaldım.)

IMG-20200919-WA0003.jpg

IMG-20200919-WA0004.jpg

IMG-20200919-WA0005.jpg

IMG-20200919-WA0006.jpg

IMG-20200919-WA0007.jpg

Çok teşekkür ederiz Ömer Bey güzel yorumlarınız için. Ayağınıza sağlık, yine bekleriz. Kazasız sürüşler dileriz.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bugün bir süredir aklımda olan @BEY Otomotiv e uğradım, iyi ki de uğramışım. Benim arabanın ön tamponunu köpek ısırmış, tamiri yapıldıktan sonra benzincide bir doblo geri geri gelirken yine tampona vurmuş sonrasında o an fark etmedigimiz çatlaklar oluşmasına neden olmuştu. Bunun üzerine bir de Bodrum'da dik bir yokuşta ışıklarda geri kaçıran bir araba arkasındaki motorcuya vurmuş motorcu da motoruyla benim tamponun üzerine düşmüş birkac yerde boyanın pul artmasına neden olmuştu. (zaten kafamda yaptırmak oldugu icin gecmiş olsun diyip gondermiştim, bu arada doblocuyu da:) neyse efenim bunlara ek olarak uzun yolda gelen taşlar tamponda çok fazla taş izine neden olmuştu falan filan. Tonu da açıkçası tamponların gövde rengine göre koyu kalması gerekirken biraz açık kalmıştı. velhasılkelam bir tampon ağlıyordu gözleri yaşlı durumu varıdı. 

Bugün internetten geri dönüşlere de biraz baktıktan sonra birkaç yere uğradım ama bana hiç güven vermediler açıkçası. Saşmaza gitmişken de uğrayıp hem tanışmak hem de kendileri yapmasa bile bildikleri bir yer olup olmadığı konusunda bilgi almaya gittim. Sagolsunlar Bekir bey ve Yavuz bey oldukça ilgilendiler, netice itibari ile en az arabasız kalacağım bir gün bulmak üzere anlaştık. iyi bir ışıkta çekecegim öncesi sonrası fotoğraflarını eklerim. 

şahsen genel atmosfer olarak memnun ayrıldım, bilgi amaçlı bir geri dönüşle görüşmek üzere. 

IMG_20201017_193828.jpg

IMG_20201017_194247.jpg

tampon ile kaput arasındaki parça tozlandıkça böyle görünmeye başlıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Bendeniz ilk Mazda arabamı aldım fakat araba ve servis konusunda hiç bilgi ve tecrübem yoktu.

Tavsiye üzerine Ankara'da ki BEY OTOMOTİV 'e gittim.

Yavuz Bey be Bekir Bey ile tanıştım.

Sıcak karşılamaları ve sohbetimiz arasında değişecek parçaları sana sormayız biz zaten orjinal parça ile değiştiririz demeleri bana ayrı bir güven verdi.

Arabamı teslim ettim ve her yaptıkları işlemde resim atarak anlık bildirdiler.

Ustamız Hüseyin Beyede ayrıca teşekkür ediyorum. İşinin ehli bir usta.

Arabayı teslim ederkende yaptıkları işin arkasında olduklarını yaptıkları işlemle alakalı arabamı takip etmemi olası bir durumda getirmemi sorunu giderelim demeleri güvenimi dahada artırdı.

Şu an bir Mazda sürücüsüyüm ve Mazda ile tanıştığıma ve dahi BEY OTOMOTİV ekibi ile tanıştığıma çok memnunum.

Usta ve servis aramadığım için birde ürün ve parça arama derdim olmadığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Ayhan DÜZGÜN :

Bendeniz ilk Mazda arabamı aldım fakat araba ve servis konusunda hiç bilgi ve tecrübem yoktu.

Tavsiye üzerine Ankara'da ki BEY OTOMOTİV 'e gittim.

Yavuz Bey be Bekir Bey ile tanıştım.

Sıcak karşılamaları ve sohbetimiz arasında değişecek parçaları sana sormayız biz zaten orjinal parça ile değiştiririz demeleri bana ayrı bir güven verdi.

Arabamı teslim ettim ve her yaptıkları işlemde resim atarak anlık bildirdiler.

Ustamız Hüseyin Beyede ayrıca teşekkür ediyorum. İşinin ehli bir usta.

Arabayı teslim ederkende yaptıkları işin arkasında olduklarını yaptıkları işlemle alakalı arabamı takip etmemi olası bir durumda getirmemi sorunu giderelim demeleri güvenimi dahada artırdı.

Şu an bir Mazda sürücüsüyüm ve Mazda ile tanıştığıma ve dahi BEY OTOMOTİV ekibi ile tanıştığıma çok memnunum.

Usta ve servis aramadığım için birde ürün ve parça arama derdim olmadığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Fiyatlar nasil?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapanma sonrası, şartlar uygunlaşınca, ağır bakım için (baskı-balata, v kayış değişimi) için bende randevu almayı düşünüyorum, bey otomotivden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat konusunda ince ince araştırıp karşılaştırma yolunu seçmedim denemedim.

Benim prensibim gittiğim ve arabamı teslim ettiğim yer gözü kapalı güven veriyorsa en makul fiyat ve en büyük tasarruflu yerdir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bakım için hem güvenebileceğim hem de uygun fiyatli, arabayı inceleyip detaylara önem veren ama gerek olmayan parçaları da para kazanmak uğruna değiştirmeyen! bir yer arıyordum. REM otomotiv’i tercih ettim. İlgi alaka üst düzey. Zaten Ekrem usta eski mazda ustalarından. Teşekkür ediyorum kendilerine. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18.06.2021 at 10:15, Typhoon :

Bakım için hem güvenebileceğim hem de uygun fiyatli, arabayı inceleyip detaylara önem veren ama gerek olmayan parçaları da para kazanmak uğruna değiştirmeyen! bir yer arıyordum. REM otomotiv’i tercih ettim. İlgi alaka üst düzey. Zaten Ekrem usta eski mazda ustalarından. Teşekkür ediyorum kendilerine. 

Bildiğim kadarı ile REM Otomotiv de @BEY Otomotiv de aynı kişilere ait ( Eğer el değiştirmediyse )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Burak :

Bildiğim kadarı ile REM Otomotiv de @BEY Otomotiv de aynı kişilere ait ( Eğer el değiştirmediyse )

Eğer öyleyse, bu durumda REMBEY otomotiv olarak da tanımlanabilir. 

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Renegade :

Eğer öyleyse, bu durumda REMBEY otomotiv olarak da tanımlanabilir. 

Sizin gittiginiz sabit bir servis/tamirci var mi? Bugun yarin yag degisimi yaptiracagim. Bildigim bir yer olmadigindan shelle gidip orada yaptirmayi dusunuyorum.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...