Jump to content

Ankara'da Mazda Ustası

cess
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ankarada ikamet etmediğim için görev yaptığım yerdeki bol sertifikalı Reno servisten ayrılma özel servis ustam bakımını yapıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
20.06.2021 at 19:02, Burak :

Bildiğim kadarı ile REM Otomotiv de @BEY Otomotiv de aynı kişilere ait ( Eğer el değiştirmediyse )

Aynı değil, Bey otomotiv Rem'den ayrılarak kurulmuş. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara şaşmaz da Cihan Volkswagen var (normalde VAG servisi) orada bir süre faaliyet gösterdim. Orada ismail usta var çok bilgili bir insan kendisi sadece mazda ya bakar. Her zaman orda olmaz. Giderseniz orada sorun kendisini. Oradaysa aracınızı emanet edebilirsiniz iyi iş yapar.

İyi forumlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.07.2021 at 16:32, doganayomer :

Muayene öncesi @BEY Otomotiv'e bakımlar için gideceğim, Bekir Bey sağolsun çok ilgili, ustaları işini biliyor. Daha önce de gitmiştim ve çok memnun kalmıştım.

Çok teşekkür ederiz güzel yorumunuz için. Her zaman bekleriz. 

20.06.2021 at 19:02, Burak :

Bildiğim kadarı ile REM Otomotiv de @BEY Otomotiv de aynı kişilere ait ( Eğer el değiştirmediyse )

Biraz yanlış bilgilendirme olmuş. Aydınlatmak için söyleyeyim, BEY Otomotiv'in kurucusu ve ustaları diğer servisten ayrıldı ve yeni bir oluşuma gidildi. Google üzerinden referanslarımıza bu bağlantı üzerinden erişilebilir. 

İyi günler dileriz. 

10.05.2021 at 12:36, Ayhan DÜZGÜN :

Bendeniz ilk Mazda arabamı aldım fakat araba ve servis konusunda hiç bilgi ve tecrübem yoktu.

Tavsiye üzerine Ankara'da ki BEY OTOMOTİV 'e gittim.

Yavuz Bey be Bekir Bey ile tanıştım.

Sıcak karşılamaları ve sohbetimiz arasında değişecek parçaları sana sormayız biz zaten orjinal parça ile değiştiririz demeleri bana ayrı bir güven verdi.

Arabamı teslim ettim ve her yaptıkları işlemde resim atarak anlık bildirdiler.

Ustamız Hüseyin Beyede ayrıca teşekkür ediyorum. İşinin ehli bir usta.

Arabayı teslim ederkende yaptıkları işin arkasında olduklarını yaptıkları işlemle alakalı arabamı takip etmemi olası bir durumda getirmemi sorunu giderelim demeleri güvenimi dahada artırdı.

Şu an bir Mazda sürücüsüyüm ve Mazda ile tanıştığıma ve dahi BEY OTOMOTİV ekibi ile tanıştığıma çok memnunum.

Usta ve servis aramadığım için birde ürün ve parça arama derdim olmadığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. Kazasıs sürüşler dileriz. 

10.05.2021 at 20:52, Renegade :

kapanma sonrası, şartlar uygunlaşınca, ağır bakım için (baskı-balata, v kayış değişimi) için bende randevu almayı düşünüyorum, bey otomotivden.

Her zaman bekleriz. İşinizin olması önemli değil, çayımızı içmeye de gelebilirsiniz. 0312 278 32 00 ve 0542 276 17 26 numaralarından irtibata geçebilirsiniz. 

Kazasız sürüşler dileriz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...