Jump to content

Sağ Amortisör Tarafından Gelen Ses

Deepimpact
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar birkaç zamandır bişey dikkatimi çekti onu sormak istedim size sağ ön taraftan amotisör tarafından bir ses geliyor.Ama bu ses araç soğukken vede bir kasises veya çukura girdiğimde gıcırtı şekinde.Acaba bir alt yağlamay girsem düzelirmi kuru yağlama yapsam diyorum.He birde arabam yaklaşık 7 ay kadar yatmış ondanda olabilir mi? sizdende öneri alabilirmiyim acaba? O0

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam arkadaşlar birkaç zamandır bişey dikkatimi çekti onu sormak istedim size sağ ön taraftan amotisör tarafından bir ses geliyor.Ama bu ses araç soğukken vede bir kasises veya çukura girdiğimde gıcırtı şekinde.Acaba bir alt yağlamay girsem düzelirmi kuru yağlama yapsam diyorum.He birde arabam yaklaşık 7 ay kadar yatmış ondanda olabilir mi? sizdende öneri alabilirmiyim acaba? O0

Teşekkürler

Tek bir şey söylemek isterim eyüpte japon oto(serkan ve ilyas usta) ya baktırın en sağlıklı bilgiyi ve olabilecek en ekonomik çözümü size söylerler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayni sesten bende de var.amortisor ustunde lastikler varmis yaglamak lazim dedi usta

benim amortisor patlak oldugu icin sokturmedim

degistirince hallolur diye

tam da emin olamadim aslinda baska usta da yok burda anlayan...

soguk havada direksiyon cevirince tikirti seklinde geliyor ses

bi de kasislerde gacirti gibi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

benim arabanında sağ arka amortisörden gıcırtı şeklinde   ses geliyordu özellikle tümseklerden geçerken veya arkaya yük bindiğinde  .... ustayla berber araştırdık amatisör değişmiş amatisörün alt kulağımı denir bilmiyorum vidayla alt takıma bağlanan yerdeki civatnın bağlı olduğu yerden geliyor ....... dedim bolca yağlayalım sesten kurtulalım usta olmaz ikigün sonra tekrar ses yapar dedi.... amatisörü değiştirdiğin zaman ancak kurtulursun dedi....araba eski makaslı kamyonlar gibi  sesçıkartıyor ve beni çok rahatsız ediyor... şimdi amortisörü değiştirmeden bu sesten kurtulamam mı...amortisörün markası monreo..... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...