Jump to content

Lassa aldım kafam rahat..

VOLEN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar dün gitdim lassa marka 4 tane lastik aldım 205/55/16 v serisinden... Hem fiyat olarak ekonomik hemde baya dişli ve güzel bir dört mevsim lastiği.. Lastik almayı düşünenlere tavsiye ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tavsiye etmişsin ama modelini yazmayı unutmuşsun :)

Ayrıca dört mevsim lastik yoktur eğer çok sıcak bir şehirde yaşamıyorsan. Kışlık ve yazlık lastikler vardır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Tavsiye etmişsin ama modelini yazmayı unutmuşsun :)

Ayrıca dört mevsim lastik yoktur eğer çok sıcak bir şehirde yaşamıyorsan. Kışlık ve yazlık lastikler vardır :)

Pirelli P2500 gerçek bir 4 mevsim lastiğidir. :)

onun ayarında başka bir lastik var mı? bilmiyorum :)

http://www.pirelli.com.tr/web/catalog/car-suv-van/catalogo_sd.page?categoria=/catalog/car-suv-van/car/all-season&prodotto=6346&uri=/pirellityre/tr_TR/browser/xml/catalog/car-suv-van/CAR_P2500_SUM.xml&vehicleType=CAR-SUV-VAN

Lassa kullanıcısı olarak ben de memnunum ama tek handikapı (impetus için konuşuyorum) lastik soğukken yok tutuşu iyi değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bırak mustafa abi ya pirelliden bi cacık olmas :D

Ben Continental aldım dünya çapında bi lastik on numara :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ya bırak mustafa abi ya pirelliden bi cacık olmas :D

Ben Continental aldım dünya çapında bi lastik on numara :D

lastikten cacık yapmaya kalkışanına da ilk kez rastlıyorum. sizin oralarda hıyar yok galiba. istersen bildiğim bir iki kişi var onları göndereyim sana.

adamlar yoğurtun yanından geçerken ortalık cacık kokuyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lastikten cacık yapmaya kalkışanına da ilk kez rastlıyorum. sizin oralarda hıyar yok galiba. istersen bildiğim bir iki kişi var onları göndereyim sana.

adamlar yoğurtun yanından geçerken ortalık cacık kokuyor :)

hıyar arkadaşların mı var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ciddi bir yorumdur. :]

Bende de İmpetus 2 var. Yol tutuşundan memnunum. Ancak ses var gibi. Belki benim izolasyon biraz laçkadır da ondan olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

impetuslar sert lastikler olduğu için ses olması normal. zaten bu ülkenin paralı yollarında bile farklı yapılarda asfalt kaplamaları olduğunu düşünürsek, yolların pek çoğunda halen soğuk asfalt kaplı olduğunu düşünürsek lastik sesi en son dert edilecek konu bence. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun almışsın lastiği. ama ben ne pirelli nede lassa hakkında olumlu bişey duymadım kesinlikle uzak durulması gereken marklar. michelin, continental, bristhone dunlop dan şaşmamak lazım. yazılışlar yanlış olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...