Jump to content

Mazda3 HB için spoiler almak isteyenler buraya...

mr.woox
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

birincisi bu, ikincisi poliset 160 tl'ye yapıyor :)

Okan'ın dediği nokta çok önemli ama.. Kapak ve Ledler olmadan çok bir işe yaramaz çok iyi düşünülmesi lazım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 79
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

9

• Selman

6

• mr.woox

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yeterli katılım olsun gerisi kolay, kapak ve led olacak. hatta led için kaliteli olan kullanılacak.

Okan'ın dediği nokta çok önemli ama.. Kapak ve Ledler olmadan çok bir işe yaramaz çok iyi düşünülmesi lazım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 tane getiririz problem diilde, şöyle bir teklif yapmadan da duramıyorum.

senin spoilerin sana maliyetinin yarısını sana verelim misal, ölçüyü aldıralım.

uyar mı sana? bizim için zaman ve maliyet kazanımı olacak, sende kardeşlerine bir güzellik yapıp maliyetini düşürmüş olacaksın. tabi kuzu'n için çok problem olmayacaksa... ;)

Yalnız bir de kötü haber vermek istemem ama arabayı boyatmadan önce eski spoiler'ın çıkarılışını ve boyattıktan sonra yeni spoiler'ın montajını gördükten sonra spoiler'ı ölçü alınması amacıyla söktürtmek konusunda çok ciddi çekincelerim var. Siz bana güvenmeyin yani ölçü için, birleşip bir parça getirin en garantisinden.

Yalnız LED ve üstündeki plastik kapak önemli bi mevzu, o olmazsa veya dandik olursa bişeye benzemez spoiler, benden söylemesi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"fil kıçı" denilmekten sıyrılacaklar :P

1- Ertuğrul

2- Selman abi

artıranlar buyursun..

[quote author=Selman

link=topic=13406.msg265363#msg265363 date=1233953021]

Tamam Ertuğrul, sen bu çerçevede görüşürsün, eğer ciddi olarak girişilecekse İzmir'den başka katılanlar da olur sanırım, İstanbul üyeleri arasında pek HB yok ama yine de toplamda 5 kişi falan oluruz sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw ben işin maliyetinde değilim, yanlış anladınız :)

3 yerden bolkepçe cam silikonuyla yapıştı spoiler, eski spoiler'ı kaportayla spoiler arasına önce sert plastik sonra demir spatula sokarak 15 dakikada 4 kişi asılıp çıkartabildik, bunu çıkarmak için ne yapmak gerekir bilemiyorum. Tabi kazıma dolayısıyla yapışkanların olduğu yerlerdeki boyanın piç olması da cabası. Yoksa tek bendeymiş falanmış filanmış, orası işin geyik kısmı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanlış anlamadık. olayı sen biliyosun kuzu'ya problem olmayacaksa diye ondan dedim zati. zarar görecekse anlamı yok..

neyse sağlık olsun, sayı artsın hallederiz kısmetse..

Yaw ben işin maliyetinde değilim, yanlış anladınız :)

3 yerden bolkepçe cam silikonuyla yapıştı spoiler, eski spoiler'ı kaportayla spoiler arasına önce sert plastik sonra demir spatula sokarak 15 dakikada 4 kişi asılıp çıkartabildik, bunu çıkarmak için ne yapmak gerekir bilemiyorum. Tabi kazıma dolayısıyla yapışkanların olduğu yerlerdeki boyanın piç olması da cabası. Yoksa tek bendeymiş falanmış filanmış, orası işin geyik kısmı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birincisi bu, ikincisi poliset 160 tl'ye yapıyor :)

demekki krizde indirime girmiş murat abi yazın boyalı kargo dahil 220den iyi yasladı bize :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

kayınbiraderi'de mazda3 sahibi yaptık. cumartesi sabah teslim alıyoruz.

1- Ertuğrul

2- Selman abi

3- Burak

4- Serdar

bu konunun bu kadar ilgisiz kalacağı hiç aklımdan geçmiyordu :(

hadi yaptıralım artık şu spoilerleri...

"fil kıçı" denilmekten sıyrılacaklar :P

1- Ertuğrul

2- Selman abi

3- Burak

artıranlar buyursun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kayınbiraderi'de mazda3 sahibi yaptık. cumartesi sabah teslim alıyoruz.

hayırlı olsun, cumartesi havada güzel, sıfır kokusuyla gezersiniz artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracımı yeni aldım dolayısıyla bayağa bi borca girdim :D Maliyeti çok yüksek olmazsa benide yazabilirsiniz listeye ;) Spoiler çok güzelmiş yav.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

serdarın aracı teslim aldık. galaksi gri..

yanıyo.. c.tesi güzel bi gezi yaptık. bu arada özaydın tansu bey'e burdan teşekkürlerimi iletiyorum, kendisi çok ilgilendi bizimle.

1- Ertuğrul

2- Selman abi

3- Burak

4- Serdar

5- Juen (sen düzeltirsin adını)  :)

5 kişi daha gelse bu olay tamamdır.

durumdan haberi olmayanlar arkadaşlar olabilir.

bilenlerin bilmeyenlere iletmesini rica ediyorum.

aksiyona girelim artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Madem Özaydın bu kadar ilgili neden onlar bir adet orijinal getirtip ondan kalıp aldırıp satmıyorlar ? :) Orijinali de muhtemelen birilerine satabilirler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Madem Özaydın bu kadar ilgili neden onlar bir adet orijinal getirtip ondan kalıp aldırıp satmıyorlar ? :) Orijinali de muhtemelen birilerine satabilirler..

macunu hak ettiğini düşünüyorum ama... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...