Jump to content

Mazda3 HB için spoiler almak isteyenler buraya...

mr.woox
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bak işte bir bayi getirtse hem müşterisi hazır hem de kalıp için örnek :) Bahsettiğim buydu :)

abi Tolga Abi yle paslaşıoz biz zaten, biseyler yapmaya calısıoz ama bakalım bi gelişme olursa söylerim burdan.. bu arada su an o miktarlarda param da yok orjinal almak icin, sadece arastırıyoruz buldugumuz takdirde sponsorlarımla gerekli görüsmeleri yapacam :) o yüzden bana endekslenmesin olay şu anda.. ama kalıp cıkarmak icin ebay den getirtilebilir, onu birisi alır, kalıptan hazırlananları da diger arkadaslar,, ya da diyelim 5 kişisiniz ebay den getirtilen spoiler ın fiyatı buna ek olarak 4 tane kalıptan hazırlanan spoiler ın masrafları toplanır 5e bölünür,, ebay den getirtilen de kura ufak bi kura cekimine göre sahibini bulur..

jdmworks@live.com mail adresinden Mustafa ile iletişime gecip spoiler ın ebay linkini yollarsanız o gümrükten mal cekebiliyor halleder..önce bi fiyat istersiniz tabi.. mazdaclubtr den irfan yönlendirdi derseniz hatırlar büyük ihtimal..

kalıptan yaptırma istemiyosun yani? aynısı olcak, yükseklik, ışık vs..

ama illa ben orjinal isterim diyosan, sen al biz kalıp çıkartalım burak'ın dediği gibi ;)

abi yukarıya da yazdım uzun zamandır arastırıorum Tolga Abi de saolsun elinden geldigince yardım etmeye calısıyor ama şimdi oyun bozancılık yapıo diyeceksiniz ki aslında oyuna bastan o yüzden girmek istemedim,, şöyleki benim alırsam orjinal parca alacagım kesin, gelecek olan parca büyük ihtimal boyalı gelecek o yüzden kalıba sokmak istemiyorum acıkcası ki o yüzden en basından listeye yazılmadım.. zaten orjinal mazdaseep olanı Avrupa da bulabilecegimizin de garantisi yok, Tolga Abi en son baktıgında Avrupa daki depoda yok demisti.. o yüzden siz en iyisi yukarıda verdigim mail adresinden arkadas ulasıp bi sorun bu linkteki parcayı ne kadara getiririz buraya diye.. benim iş daa cok zaman alabilir, ayrıca boyalı geliyormus ki o sekil oldugu takdirde de anlayısla karsılarsınız ki kalıba sokmam spoiler ı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 79
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

9

• Selman

6

• mr.woox

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 5 ay sonra ...

05383778080  bende varım. hatta bana marspiel de gerekli. satan kişi varsa yada satan kişini ile irtibata geçmeme yardımcı olurmusunuz.. ben osmaniyedeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

linkteki spoiler Türkiye'ye gelişi gümrükten çekilişi ile birlikte 700 dolar civarına gelirmiş.. arzu eden için gerekli yönlendirmeyi yapabilirim..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/104C-06-07-08-Mazda3-BK-5D-HB-Carbon-Fiber-MPS-Spoiler_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14Q2el1262QQhashZitem518c69432aQQitemZ350248059690QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

70 dolarda kargosu var.. normal fiyat, benim verdiğim linktekinde karbon fiber diyor.. bunuda garanti şekilde aracıyla getirtmek istesen 400dolar civarına gelir sanırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...

bende orada yaptırıyorum Metin mi Mehmet abimiydi tam hatırlamıyorum yalnız takarken onlar taksın ve tam oturtsun takan yoksa aralık kalıyo göze batıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

ben MPS deilde normal spoilerini taktırmak isterim amma servis sadece spoiler fiatı olarak 610 tl+ boya+ montaj deince vazgeçtim. ebuyda var boyasız 65$+ kargo= 135$ orijinalinden kuşkuluyum, amma bulamazsam başka herhalde şansımı denicem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar merhaba,

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bu girişim hala devam ediyor mu?

2005 var bende MPS spoiler taktırmak isterim.

Nasıl ilerleyelim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Bey merhaba,

Mail attım Poliset'e ama olumsuz :( Yönlendireceğiniz bir yer var mıdır?

Gelen yanıtı aynen iletiyorum :

Efe bey merhaba,

Şirketimiz perakende satış ve özel üretimleri 2011 yılı itibarı ile durdurmuştur.

Kurumsal olarak ithalatçı ve üretici firmalara hizmet verme neticesinde; ihtiyaçlarınızın yetkili servisler tarafından çözümleneceğini bildirir, firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Hakan GÜVEN

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bilgim yok bu konularda maalesef, ebay'de satıldığını biliyorum ama gelmesi bir dert, onun dışında araştırmanız lazım İstanbul'da nerede yaptırabileceğinizi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda Car Tuning ile irtibata geçebilrsiniz, marşbiyellerimi orda taktırtmıştım, birçok tuning işiyle uğraşan iş yerleri body kit siparişlerini oraya yaptırtmaktadır (Subaru, Evo, Seat cupra), gibi.

Yakın zamanda ön tampon eki için gidiyor olacağım, (sipariş ettiğim ön tampon eki sofyada gümrüğe takılmış) :(

Adres:

Topkapı Davutpaşa caddesi Latifağa Sk. Başoğlu Sanayi Sitesi No 59/60, 34010 Topkapı, Istanbul

Kadir bey,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...