Jump to content

CX-9

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Almaaam, Discovery varken CX'i ne yapayım ben?  >:D

ama sen alırsın diye türbe yeşili, çingene pempesi ve siklaamen rengi araçlar getirttik adamlara :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hoop Führerim ne yeşili? Benim işim olmaz Türbe yeşiliyle felan. Çingende değilim. Ama Siklaaamen varsa o olur bak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeri gelmişken bizde kendi ürünümüzü ön plana cıkartalım :D

CX-9 fotolarına burdan, diğer modellerin fotolarına ise burdan ulaşabilirsiniz.. foto galeriler Mazda'nın resmi internet sitesinde bulunan fotolardan oluşmaktadır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatın iyi olup olmadığını rakiplerinin fiyat/performansına göre değerlendirmek lazım :) Segmentinin BMWsi aynı fıyatın € cinsiyle satılıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ne Türkçe'si abi o yazdıklarımın alakası yok bizim dilimizle...Kendimden utandım, bu kadar mı hata yapılır ? :D

o kadar utandıysan düzelt bari :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyat olarak sınıfındaki 3.5-3.7lt benzinli suv lar arasında gayet iyi bence.. bundan daha aşağı olmamalıydı..subaru tribeca 170.000 civarı, infiniti 200.000 in üzerinde sanırım, jeep cherokee 2.8 motoruyla 115.000 civarı.. rakiplerine göre fiyat gayet iyi.. ha tabi 3.7 lik benzinli aracı bayiler haricinde kim alır onu bilemem tabi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatırladığım kadarı ile CX-9 un getirilme sebebi otomatik şanzıman olması. Eğer CX-7 de dizel-otomatik seçeneği sunulursa sanırım o da gelir ama ne zaman bilemem :) Mazda faaliyete geçtiği bir sene içerisinde çok karar değiştirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda bu modeli getirerek iyi yapmış fakat dizeli neden getirmemekte ısrar ediyor anlamış değilim  ???

1. Bu modelin dizeli yok

2. Artık Mazda içinde 2.0 dizel araba olmadığı , hepsi 2.2 olduğu ve dizelde otomatik seçeneği olmadığı için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce neden cx-7 gelmedi diye düşünüyorken yukarıdaki haberden buldum cevabımı. Rusya'ya gidecek araçlardanmış, kriz olunca uygun fiyata avrupaya dağıtmışlar. Fiyat olarak segmenti için çok iyi bence. Hatta dandik Hyundai Santa Fe'ye 100,000 isterken, bu bedava bile sayılabilir. Rx-8 r3 ve mps'de geliyor. Sadece dizeller ve cx-7 kaldı bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...