Jump to content

CX-9

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar dün,satılmak üzere ilk Cx-9'umuz PDI işlemi için servise geldi.Aracın performansı cidden etkileyici.3.7 litrelik motor,kaputun altında kendini hissettiriyor. Görmeye değer bir araç,en yakın bayiiye gidip incelemenizi tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Altunizade - Volcar da lansmanı yapıldı arabanın. Gerçekten heybetli ve çok spor görünümlü bir araba. İçi Mazda6 yı çok andırıyor, tabii biraz daha geniş. Avrupaya toplam 1000 adet geliyor ve Yaklaşık 100 kadarını da Türkiyede almış . Bu 1000 adet dışında da başka satılmayacakmış Avrupada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar mazda nın yeni modeli cx 9 3700cc motor 270 hp güç üretiyor.Ancak cx7 de ise 2300 cc motor 260 hp güç üretiyor.Aradaki bu motor farkına rağmen neden güçleri yakın.Ayrıca yakıt tüketimindeki farkta cabası.Yoksa cx9 da kullanılan motor daha eski teknolojimi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir'in de dediği gibi CX-7 deki MPS de de kullanılan 2300 cc DISI-Turbo motor olduğu için 260 bhp üretiyor. Bu motor seçeneği her ülkede yok. Almanya da var ama mesela İngiltere 2.2 dizel motor ile satyor sadece. O da 400nm ve 173 PS üretiyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar cx 9 almaya karar verdim.Ancak kesinlikle beyez renk istiyorum.Birkaç bayi ile görüştüm ellerinde beyaz olmadığını daha sonra gelecek olan partide belki olabileceğini söylediler.Ne yapmamı önerirsiniz .acaba nekedar bekleyebilirim veya ön sipariş mi vermeliyim daha sonra gelecekler bu fiyatlardan olmayabilir mi.3-4-5.aylara kadar bekleyebilirim.İlgili arkadaşlardan yardım ve bilgi ricaediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...