Jump to content

CX-9

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6. ve 7. koltuk özelliği çok hoşuma gitti benim..  Onun dışında son dönemlerde çıkan tüm Mazda ların konsollarıu Yeni Mazda6 nın ya büyük ya da küçük hali gibi geliyor bana..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda herseyı ıle araba yapıyor dıs goruntusu,ıc goruntusu ve tabıkı donanımı ıle...cx-9 hakıkaten cok guzellllllllllll...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...

CNN Türkte yayınlanan Mehmet YAŞİN'in hazırlayıp sunduğu Lezzet Durakları adlı programı seyrediyordum. Lüp lüp yemekleri yutmasına hastaydım. Ama bir gördümki abimiz Türkiyeyi CX-9 la geziyor. Hoşuma gitti valla. Şimdi oynuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bugün gördüm, CX-9 makyajlanmış. Görüntülü bir multimedya sistemi , arka renkli kamera eklenmiş. Sis farları felan da daha bir afilli olmuş. Eskisinden daha güzel görünüyordu :) Hiç fotoğraf çekmek aklıma gelmedi :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bugün gördüm, CX-9 makyajlanmış. Görüntülü bir multimedya sistemi , arka renkli kamera eklenmiş. Sis farları felan da daha bir afilli olmuş. Eskisinden daha güzel görünüyordu :) Hiç fotoğraf çekmek aklıma gelmedi :(

Geçen perşembe Tem sultanbeyli taraflarından 4 tane Cx 9 yüklü kamyon geçti yanımızdan korna çaldık İstanbul'a girişleri sırasında:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Geçen gün bayiye gittik eşimle beraber Mazda6 bakmaya ben bayidekilerle konuşurken eşim oturmuş cx-9 koltuğuna buna bakalım boşver gerisini diye söyleniyordu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Bizim bir komşuda CX-9 almış. Ben otoparktayken sahibinin çocuğu aracın arkasındaki topu istedi babası kumanda ile arka bagaj kapağını elektrikli olarak açtı çocuk topu aldı sonra kumandadan geri kapattı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2010-model-sifir-kilometrede-teshir-araci-50616580/detay/

Mazda-tr de yazan fiyat 129.000 TL

Bu teşhir aracı 99.000 TL

3.7L motor kayıp muazzam birde ikinci ele düşünce

bu hale gelir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2010-mazda-cx-9-bakimli-hatasiz-bayi-cikisli-sahibinden-47051305/detay/

80-85.000 TL

bir sene bile olmadan araç 60.000 TL aşağıda,

Koy buna 2-2.5 L bir motor sat :nea:

Yalnız benim param olsa alırım Q7 bile ayağa düşmüş iken bu trafikte hiç yok nerdeyse:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 12 yıl sonra ...

Bu makale 2023 Mazda CX-9 Carbon Edition ile ilgili.  Bu sene CX-9 son buluyor, yerine CX-90 devam ediyor.  2023 CX-9 AWD 2.5 litre turbo 4 silindir 250 hp motorla geliyor.  Makale "keskin direksiyon etkileyici derecede hassas ve virajları kendimizden emin olarak almamızı sağlıyor" ifadesine yer veriyor.  Aracın 0 - 90 km/h ivmelenme süresi 7.0 saniye (Car and Driver testleri).  Makale aracın içinin yüksek kalitesini övüyor ve bu konuyu "Mazda'nın premium'un özünü anladığı aşikar" cümlesi ile kapatıyor.  En son olarak ise 2023 Mazda CX-9 Carbon Edition sınıfında şüphesiz en iyi sürüşe sahip SUV, diyor.

Test-Driving The 2023 Mazda CX-9 Carbon Edition (forbes.com)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...