Jump to content

MX-5 Supercharger Montajı

godless commie
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bugün ateşleme sistemini değiştirdim!

Bobinleri ve kabloları çıkarıp attım, yerine 4 adet Toyota bobini taktım. Her bujinin üzerine bir bobin yani. Buji kablosu da yok.

Motor bir başka güzel çalışıyor artık.

Resimler yakında!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

Hakan abi uyumsuza yardimci olmaktan kendi arabasini bir kenara birakti sanirim...

arabası bende :D dün gece 5 e kadar parça yaptık arabasına bu gece de devam :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Dün gece gözümü karartıp programlanabilir ECU (Megasquirt) siparişini de verdim.

Hem ateşleme, hem de yakıt sequential (sıralı) olacak bu sayede. Minimum 30 ila 45 hp artışı da cabası olacak.

BU ARADA!!!

Pistonlar, kollar, bilumum yataklar, motorun hem alt hem üst saplamaları, yeni 650cc enjektörler yolda..

Sübaplar, sübap yayları, kılavuzlar (valve guides), sübap tırnakları, lastikleri, yağ pompası, bilumum conta setleri, motoru tamamen yenilemek için gereken tüm filtreler, sensörler, termostat, kıvır zıvır, alet ve edevat da sıra bekliyor, yola çıkınca haberim olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

imrendim valla :) benim nelere erindğimi düşünce , dha bi imrendim :)

inşallah sorunsuz ,rahat bir çalışma olur abi :)

izindeyim :) yıllık izinde yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün gece gözümü karartıp programlanabilir ECU (Megasquirt) siparişini de verdim.

Hem ateşleme, hem de yakıt sequential (sıralı) olacak bu sayede. Minimum 30 ila 45 hp artışı da cabası olacak.

BU ARADA!!!

Pistonlar, kollar, bilumum yataklar, motorun hem alt hem üst saplamaları, yeni 650cc enjektörler yolda..

Sübaplar, sübap yayları, kılavuzlar (valve guides), sübap tırnakları, lastikleri, yağ pompası, bilumum conta setleri, motoru tamamen yenilemek için gereken tüm filtreler, sensörler, termostat, kıvır zıvır, alet ve edevat da sıra bekliyor, yola çıkınca haberim olacak.

ya abi bu tip bir modifikasyonun benzeri var mı? yapılımış mı?

ah unutmadan siz bana bir takım parçalar soracaktınız?

selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya abi bu tip bir modifikasyonun benzeri var mı? yapılımış mı?

ah unutmadan siz bana bir takım parçalar soracaktınız?

selamlar

Son zamanlarda kafam oldukça karışık.. Ne soracaktım yahu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Ya konu baya eski ama yeni gördüm inceledim arkadaşlar. hayran kaldığımı yazmak istedim. emeği geçenlere helal olsun, bilgi+cesaret+para+tutku birleşince müthiş sonuçlar çıkabiliyor :D O günden bu güne baya yol yaptınız umarım, nice sağlıklı sürüşler dilerim. Emeğinize, paylaşımlarınıza sağlık...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan abi çok önceleri forumda aktifmiş. Kendisini az çok başka ortamlardan da tanıyorum, kesinlikle bir otomobil duayeni. İşlerinden dolayı, eskisi kadar vakit ayıramıyor artık. Bazen tecrübelerini makalelerimizde paylaşıyor o kadar.

Gönül ister ki hakan abiden ve tecrübelerinden daha çok faydalanalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Bide ben hortlatayım.

Gerçekten gerçekten saygı ile eğilip şapka çıkartılacak emek ve beceri. 

Keşke Hakan abi yeniden aramızda olsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Akuma :

Keşke Hakan abi yeniden aramızda olsa

trt'de yayınlanan sanayi savaşları programı hariç kendisini göremiyoruz uzun zamandır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...